Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 15/2010

Teksti:
Anna.fi
Viikkohoroskooppi

Maanantai 12.4.2010

Kuun oppositio Saturnukselle muistuttaa tämän ajan ehdottomasta laadusta omien voimavarojen kanssa. Tunnetasolla tulee helposti luvattua enemmän kuin oma fysiikka kestää. Ollaan siis tarkkoja tämän asian kanssa koko viikko.

Tiistai 13.4.2010

Muuten tämä viikko on rauhallinen energioiltaan ja joku tulee varmasti löytämään jälleen kerran jonkun aikaisemmin lukemansa tekstin päivähoroskoopistaan. Kuu tosiaan tekee samaa kuviota hitaammille planeetoille kerran kuukaudessa, joten nämä toistumat ovat osa astrologiaa.

Keskiviikko 14.4.2010

Uusikuu on hyvää aloittamisen aikaa kaikille hiukan pienemmille projekteille ihan sellaisenaan. Siivous, pyörän korjaus, vessanpöntön uusiminen, jne. Hommiin siis!

Torstai 15.4.2010

Kuun ja Merkuriuksen yhtymä lupailee menestystä kaikessa kommunikaatioon liittyvissä asioissa. Torstaina juttu luistaa yhtä hyvin huulilta kuin paperille kirjoitettuna.

Viikonloppu

Viikonloppuna Merkurius pysähtyy Härän merkkiin ja aloittaa ”kohtalokkaan” perääntymisensä, joka jatkuu toukokuun puolelle saakka. Ei nyt sentään niin kohtalokasta, mutta pientä sähläystä nyt kuitenkin on tiedossa loppukuun ajaksi ja jonkun verran jo tälle viikonlopulle.

Astro.fi

X