Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 23/2015

Teksti:
Anna.fi

Herkkyyttä ja vahvaa alitajunnan voimaa on liikenteessä koko viikon ajan. Siksi kannattaa ottaa elämä ja eri tilanteet mahdollisimman rauhallisesti. Meditatiivinen tila on tehokkain väline työssä ja vapaa-aikana.

Oinas

1.6.2015

Olet mukana jossakin suuremmassa, mahdollisesti sosiaalisessa suunnitelmassa, johon liittyen pystyt tänään määrittelemään oman osuutesi tarkasti ja määrätietoisesti. Luota tuntemuksiisi.

2.6.2015

Maaginen ja oudolta tuntuva päivä yrittää osoittaa sinulle uutta ratkaisumallia mieltäsi painaneeseen asiaan. Tänään pintaan pulpahtava idea on todennäköisesti täysin toteuttamiskelpoinen.

3.6.2015

Jupiterin ja Kuun kolmio lupailee mukavaa onnekasta tapahtumaa tälle päivälle. Älä sylje kuppiin vaan ota vastaan mitä sinulle tänään tarjotaan. Tarjous tulee ja menee yhdessä hujauksessa, joten ole tarkkana.

4.6.2015

Kuun neliö merkkiisi antaa sinulle ainutlaatuisen herkkyyden vaistota vaaran paikat tässä päivässä. Älä siis pistä nokkaasi sinne, missä tunnistat negatiivisia värähtelyitä. Säästyt monelta harmilta.

5.6.2015

Tänään sinun kannattaa puuttua jokaiseen tyytymättömyyttä herättävään asiaan elämässäsi, sillä ongelmat korjaantuvat nyt vaivattomasti heti kun tartut niihin kunnolla kiinni. Varsinaisia voittoja tämän hetken kuvio ei sinulle lupaa, mutta jo suunnan korjaantuminen on kiitoksen arvoinen juttu.

6.6.2015

Sinulla on nyt hallussasi ihmeellinen taito saada tahtosi ja toiveesi lävitse tilanteessa kuin tilanteessa ja etenkin rakkauselämäsi käänteissä. Käytä tätä hehkeää energiatilaa häikäilemättä hyväksesi ja anna itsellesi lupa nauttia kaikesta siitä ihanasta, mitä elämä nyt eteesi kuljettaa.

7.6.2015

Vitaalisuutesi on hyvissä kantimissa ja jollain tavalla sinun täytyy päästä purkamaan puhtiasi tai muuten iskee armoton tylsyyden aalto hetkellisenä hyökynä niskaasi. Tiedät mikä sinua eniten kiinnostaa. Sinne siis.

Härkä

1.6.2015

Yllättäviä hankaluuksia on tiedossa sellaisen projektin tiimoilta, johon olet viime aikoina kohdistanut paljon energiaasi. Älä silti luovuta, sillä vaikeudet ainoastaan opastavat tekemään tiettyjä muutoksia suunnitelmiisi, jonka jälkeen kaikki menee jälleen hienosti.

2.6.2015

Ahdistava olotila iskee johonkin aikaan päivästä ja silloin pinnasi on vaarassa kärähtää ilman mitään ennakkovaroitusta. Vapauta itsesi tähän päivään liittyvistä ennakko-odotuksista jo aamulla niin saatat jopa välttyä pinnan paukkeelta.

3.6.2015

Johonkin aikaan päivästä saattaa iskeä melkoinen uskon puute jossakin sinulle tärkeässä asiassa. Älä anna tunteen hämätä itseäsi. Asia kyllä hoituu ihan itsestään, jos et panikoi.

4.6.2015

Kuun kolmio merkkiisi vaikuttaa positiivisella tavalla alitajuntaasi Neptunuksen suosiollisella avustuksella. Tänään tiedät vaistomaisesti, minne sinun pitää milloinkin mennä ja mitä tehdä. Älä epäröi vaistojesi viisaita neuvoja.

5.6.2015

Et ole tällä hetkellä ehkä aivan parhaassa iskussa ja siksi olisi viisainta vetäytyä katselemaan omaa elämääsi objektiivisesti ja hiukan kauempaa. Saatat huomata, että juuri mitään ei ole näissä olosuhteissa tehtävissä ja siksi sinun onkin uskallettava muuttaa olosuhteita paljon nykyistä vapaammiksi.

6.6.2015

Kyllästyt nyt alta aikayksikön liian paikoillaan junnaavaan elämään ja sen tulee myös kumppanisi tuntemaan nahoissaan, ellei ole valmis hyväksymään sinun esittämiäsi uudistuksia. Osaat heittäytyä todella ilkeäksi, elleivät asiat suju odottamallasi tavalla, mutta se ei missään nimessä ole oikea keino.

7.6.2015

Tämä päivä saattaa tuntua yllättävän takkuiselta, ellet ole vielä löytänyt omaa paikkaasi ja asemaasi tässä elämässä. Turhuudet eivät nyt jaksa kiinnostaa, joten lienee aika uudistaa jotain jo tässä päivässä.

Kaksoset

1.6.2015

Joudut tänään katsomaan silmästä silmään asioita ja ihmisiä, joiden tiedät tekevän elämästäsi vaikeaa odotuksillaan ja vaatimuksillaan. Olisikohan jo aika ottaa elämä omiin käsiisi ja tehdä loppu sinua rasittavista vaateista?

2.6.2015

Vältä ihmeessä viinaa ja huumeita tämän päivän kuluessa, sillä täysikuu möllöttää oppositiomerkissäsi ja herkistää ilman aineitakin älyvapaalle ja aggressiiviselle käyttäytymiselle.

3.6.2015

Jos tänään joku tuntuu tökkivän, niin älä epäröi tarttua asiaan tukevalla otteella. Asia on helposti korjattavissa, kunhan uskallat tuoda sen reilusti ja arkailematta esille.

4.6.2015

Tunnelmat saattavat tänään kiristyä hetkellisesti hyvinkin ahdistaviksi, mutta sitä ei pidä kokea negatiivisena ilmiönä. Kuu ja Neptunus yrittävät vain ohjata sinut paremmalle polulle, kuin mitä olet tällä hetkellä kulkemassa.

5.6.2015

Nyt on syytä paahtaa eteenpäin jokaisessa asiassa, johon intosi tuntuu riittävän. Jonkinlaista menestystä on luvassa sikäli kun vauhti ei hyydy liialliseen ajatteluun. Siihen aika ei tällä kertaa riitä. Joko teet välittömästi ja kyselemättä sen minkä koet oikeaksi tai tyydyt kirvelevään tappioon.

6.6.2015

Pystyt järjestelemään ihmissuhteisiin ja rakkauselämään liittyviä asioita yllättävän tehokkaasti kunhan uskallat kysyä itseltäsi, missä tänään mennään ja mitä millekin asialle mahdollisesti voisi tehdä. Arvomaailmasi toimii nyt hyvässä yhteydessä muuhun maailmaan ja saat toiveesi toteutumaan.

7.6.2015

Ihmistuntemuksesi ja samanaikainen energisyytesi tekee sinusta tänään suositun seuralaisen. Katseet kääntyvät perääsi ihastuneiden huokausten saattelemana, sillä voimasi on kiehtovaa ja puoleensa vetävää.

Rapu

1.6.2015

Ihmistuntemuksesi ja samanaikainen energisyytesi tekee sinusta tänään suositun seuralaisen. Katseet kääntyvät perääsi ihastuneiden huokausten saattelemana, sillä voimasi on kiehtovaa ja puoleensa vetävää.

2.6.2015

Vietä aikaa omissa oloissasi ja vältä epämiellyttävien tai riitaa haastavien ihmisten seuraa. Olet ajoittain täysin tunteittesi vietävissä etkä osaa pysty hillitsemään itseäsi niin kuin normaalisti.

3.6.2015

Ole valmis kohtaamaan äkillinen epäonni jonkun suunnitelmasi toteuttamisessa odottamallasi tavalla, sillä nyt sinulla on onni onnettomuudessa ja kaikki kääntyy sinulle parhain päin.

4.6.2015

Kuun oppositio tekee tästä päivästä vaistojen suurta juhlaa, koska Neptunus on samaan aikaan positiivisessa kulmassa merkkiisi. Pakonomainen tarve ajaa sinua juuri oikeisiin tilanteisiin ja oikeiden ihmisten luo.

5.6.2015

Jos tunnet erityistä kiinnostusta johonkin alkamassa olevaan yritykseen tai suunnitelmaan niin polje vaan masiina täyteen vauhtiin. Mitään ihmeellistä luksusta ei tämän aspektin kautta ole luvassa, mutta silti se palkitsee aivan varmasti jokaisen oikeaan suuntaan otetun askeleen.

6.6.2015

Kaipaat liikettä ja väriä elämääsi etkä voi olla tunnistamatta tielläsi olevia esteitä. Uskalla puuttua sinua parisuhteessasi vaivaaviin rajoitteisiin oikealla asenteella. Olet nyt itse valmis muuttamaan asioita ja silloin on uskallettava toimia ilman lupahakemuksia.

7.6.2015

Sinua saatetaan pyytää yllättäen johonkin tehtävään, tapahtumaan tai illanviettoon. Kutsu kannattaa ottaa vastaan vaikka vaistosi kilkuttaisivat varoituskelloja. Luvassa on positiivista jännitystä jonka yliherkkä omatuntosi pyrkii rajaamaan pois kokemustesi piiristä.

Leijona

1.6.2015

Olet tänään loistavassa tilanteessa viedäksesi onnistuneesti eteenpäin jotakin työelämäsi uudistumiseen liittyvää muutosta tai parannusta. Oivallukset syntyvät sekunnissa ja jo seuraavassa asiaa pitäisi pystyä viemään eteenpäin.

2.6.2015

Fiilikset ohjaavat sinua tehokkaasti oikeisiin paikkoihin ja oikeiden ihmisten luo. Antaudu elämän virran vietäväksi ja luota aavistuksiisi. Täysikuu antaa sinulle vahvan tietoisuuden elämäsi oikeasta suunnasta.

3.6.2015

Tästä kannattaa tehdä ihan tietoisesti hyvä päivä, sillä Jupiterin ansiosta jokainen hyvä hetki kertaantuu entistä parempana menestyksenä lähipäivien kuluessa. Nauttiminen on oikea suunta menestykseen.

4.6.2015

Kuun kvinkunssi merkkiisi nostaa esiin nopeita välähdyksiä ja tunnelmia, jotka suorastaan pakottavat sinua tekemään välittömiä, päiväsi rytmiä ehkä paljonkin muuttavia päätöksiä. Luota ihmeessä näihin pakottaviin välähdyksiin.

5.6.2015

Tämä on yksi Jupiterin selviä menestysjaksoja elämässäsi ja sinun tulee ottaa mahdolliset lahjat ja etuisuudet vastaan kiitollisin mielin, antajan motiiveita miettimättä. Kuulut nyt niihin, joille halutaan antaa jotakin hyvää. Kaikki tapahtuu tiedostamatta ja perustuu vain sinusta huokuvaan energiaan.

6.6.2015

Elät aikaa jolloin sinulla on kaikki mahdollisuudet kehittää parisuhdettasi ja rakkauselämääsi uudenlaiseen loistoon. Tiedät mitä haluat ja osaat toimia siten, että haaveesi toteutuvat. Tietysti pystyt ratkaisemaan vaikeimmatkin rakkauselämääsi liittyvät ongelmat, jotka vain suostut ottamaan esille.

7.6.2015

Tämä on vauhdikas päivä ja parhaimmillaan myös menestyksellinen mikäli pystyt vastaamaan sinulle esitettäviin haasteisiin tai kutsuihin epäröimättä. Elätkö sinä omaasi vai jonkun toisen elämää? Mieti sitä ja vastaa kyllä!

Neitsyt

1.6.2015

Päivän mittaan saattaa joku työelämääsi liittyvä asia hermostuttaa sinua ja muuttua hyvin hankalaksi. Kohtaat siinä tilanteessa itse asettamiasi vaatimuksia, jotka ovat liian suuria toteutuakseen. Mikä estää sinua tyytymästä siihen mitä saat aikaan luonnollisesti, liikaa yrittämättä.

2.6.2015

Älä ihmettele jos tänään vähän törmäilet ja sähläät aivan vaivattomissa paikoissa, sillä täysikuu osuu merkkiisi hankalassa kulmassa ja muistuttaa välittömästi elleivät tunteet ja tavoitteet ole tasapainossa.

3.6.2015

Sillä hetkellä kun sinuun iskee voimakas tyytymättömyyden tunne, kannattaa heti miettiä, mitä asialle voisi tehdä juuri nyt. Ratkaisua ei ole syytä pitkittää millään tekosyyllä.

4.6.2015

Tänään sinun ei kannata jäädä miettimään monia erilaisia vaihtoehtoja, sillä valitseminen aiheuttaa vain pettymyksiä. Valintojen sijasta on pystyttävä tekemään välittömiä päätöksiä omiin tunteisiisi luottaen.

5.6.2015

Jos kaikki ei suju ihan niin kuin olit suunnitellut, niin voit olla varma että joku on luvannut enemmän kuin mihin hänellä on valtuuksia ja sinä onneton olet mennyt uskomaan näihin lupauksiin liian sinisilmäisesti. Tästä lähtökohdasta on hyvä laatia uusi toimintasuunnitelma. Muu ei nyt auta.

6.6.2015

Rakastetun tai kumppanin sinulle asettamat rajoitteet tuntuvat nyt tavallista raskaammilta ja niistä pitäisi pystyä keskustelemaan avoimesti ja rakentavasti. Huomaat ympärilläsi ihania asioita, jotka toistaiseksi puuttuvat sinun elämästäsi. Nyt tilanne on onneksi korjattavissa, joten tuumasta toimeen.

7.6.2015

Hetkelliset ahdistuksen tuntemukset ovat viestejä jostakin kesken olevasta asiasta, joka pitäisi ottaa vielä tänään tehokkaasti käsittelyyn. Tiedät kyllä mistä on kysymys, joten älä siinä enää ihmettele vaan toimi.

Vaaka

1.6.2015

Nyt on oikea hetki tehdä joku merkittävä sitoutuminen päivän tai parin mittaiseen juttuun, joka liittyy joko työelämään tai harrastuksiisi. Muista että vain itse voit antaa itsellesi luvan tai kieltää jotain itseltäsi. Kumpaa nyt haluat tehdä?

2.6.2015

Ole kuulolla sillä tapaat tänään sellaisen ihmisen tai ihmisiä, jotka auttavat sinua löytämään ratkaisun tunne-elämääsi vaivanneeseen ihmissuhdeongelmaan, jos vain olet valmis seuraamaan saamiasi neuvoja.

3.6.2015

Ole kuulolla sillä tapaat tänään sellaisen ihmisen tai ihmisiä, jotka auttavat sinua löytämään ratkaisun tunne-elämääsi vaivanneeseen ihmissuhdeongelmaan, jos vain olet valmis seuraamaan saamiasi neuvoja.

4.6.2015

Vaistosi tykyttävät herkemmin kuin Hämähäkkimiehellä ja tunnut vain tietävän mitä nurkan takana odottaa. Miksi suotta hakkaisit päätäsi seinään, kun voit ihan hyvin olla menemättä sinne, minne jalkasi eivät nyt halua kulkea.

5.6.2015

Menestystä tarjotaan sinulle muodossa tai toisessa näinä päivinä. Sinun tulee olla valmis tekemään nopeita päätöksiä silloin kun siltä tuntuu. Marsin kolmio pistää vipinää kinttuihisi ja niiden on annettava kuljettaa sinua kovalla vauhdilla eteenpäin. Luota omiin ideoihisi ja toimi tästä luottamuksesta käsin.

6.6.2015

Parisuhteeseen ja rakkauselämääsi liittyvät muutokset, uudistukset tai yhteiset suunnitelmat toteutuvat nyt parhaalla mahdollisella tavalla. Älä siis jää miettimään ajankohdan osuvuutta, vaan lähde rohkeasti viemään ideoitasi eteenpäin. Toimiva suhde ei koskaan pysähdy paikoilleen.

7.6.2015

Tänään kannattaisi tehdä mahdollisimman itsenäisiä ja jopa uhmakkaita siirtoja, sillä ne johdattavat sinua outoon mutta varmasti oikeaan suuntaan. Ihminen ilman pientä seikkailua silloin tällöin on henkisesti kuollut.

Skorpioni

1.6.2015

Tulet saamaan tämän päivän aikana vahvan varmistuksen jostakin hiljattain tekemästäsi ja työelämääsi tai harrastukseesi liittyvästä ratkaisusta. Kohtaamasi kannustus on merkki siitä, että suuntasi on oikea, ainakin toistaiseksi.

2.6.2015

Naapurimerkkiin osuva täysikuu antaa sinulle onnekkaan aavistuksen lahjan, jota kannattaa kokeilla vaikka kansanterveyttä tukevissa laitteissa, ellet keksi jotain mielekkäämpää aihetta.

3.6.2015

Jos tuntuu että tänään muilla menee paremmin kuin sinulla niin olisi viisainta opetella nauttimaan heidän menestyksestään. Sillä tavalla hankit varman option seuraavaan jakoon.

4.6.2015

Päivän mittaan saat ainakin yhden loistavan päähänpiston, josta et lopulta löydä järjen hiventäkään. Silti se on loistava ja sitä kannattaa seurata ennakkoluulottomalla asenteella. Yllätys on positiivinen.

5.6.2015

Tänään ja lähipäivinä saatat huomata olevasi jonkinlaisessa umpikujassa vain siksi että erehdyit luottamaan epäilyttäviin lupauksiin. Ahdistava olotila on tällä kertaa merkki siitä, että jostain sinulle tärkeästä tavoitteesta tai suunnitelmasta on pystyttävä luopumaan, ennen kuin käy todella kehnosti.

6.6.2015

Tunnet voimakasta tarvetta päästä uudistamaan elämääsi tavalla tai toisella ja koet toisen asettamat rajoitukset tavallista raskaampina. Älä kuitenkaan unohda, että olet itse ollut hyväksymässä kaikki nykyiseen tilanteeseen johtaneet tapahtumat. Voit korjata tilanteen vain omaa osuuttasi muuttamalla.

7.6.2015

Älä ihmettele jos tänään kohtaat ihmisiä, jotka saavat veresi kiehumaan. Jollain tavalla he pystyvät manipuloimaan elämääsi. Älä anna heille tätä mahdollisuutta suuttumalla sen enempää. Käytä kiehuva voimasi sellaisen päätöksen tekemiseen, joka palauttaa ohjat omiin käsiisi.

Jousimies

1.6.2015

Saat tänään päähäsi selkeän kuvan siitä mihin suuntaan elämäsi on menossa ja siksi kaikki tänään eteesi tulevat ratkaisut on tehtävä välittömästi ja mahdollisimman itsenäisesti.

2.6.2015

Täysikuu paistaa sinun merkistäsi ja alitajunnasta nousee outoja ja ehkä pelottavia tuntemuksia, jotka vaikeuttavat uneen pääsyä. Täysikuun aikana valvominen on tarkoituksenmukaista alitajunnan herättämistä ja kuuluu luonnollisena osana elämään.

3.6.2015

Voimakas onnen ja hyvän olon tunne täyttää sinut jossakin vaiheessa tätä päivää. Pysähdy katsomaan mitä tuolloin on ympärilläsi. Se kaikki on sinun ja siitä on aihetta olla kiitollinen jollekin.

4.6.2015

Kuu vilkuttelee sinulle naapurimerkistä outoja, mutta samalla kutsuvia alitajuisia viestejään. Älä yritä tänään järkeillä vaan luota omiin tuntemuksiisi, sillä lopulta ne eivät koskaan ole väärässä.

5.6.2015

Sormesi syyhyävät jonkun asian tai idean toteuttamiseen ja nyt on oikea hetki lähteä liikkeelle pienestä vastarinnasta huolimatta. Oikeastaan sopiva vastamäki ennemmin kuuluu asiaan kuin häiritsee sitä. Menestystä on luvassa sitä enemmän, mitä omapäisemmin uskallat nyt toimia.

6.6.2015

Sinulla on loistava tilaisuus uudistaa rakkauselämääsi selkeällä ja konkreettisella tavalla näiden päivien aikana. Pistä toki toimeksi, mikäli sinulla on ensimmäistäkään kiinnostavaa suunnitelmaa vireillä, sillä menestyksellinen aika menee nopeasti ohitse ja jäät helposti soittelemaan toista viulua.

7.6.2015

Parhaimmillaan sinulle sataa useampiakin mahdollisuuksia tehdä tästä päivästä kiinnostava ja erilainen. Vastaa ainakin yhteen myöntävästi, sillä juuri tällaisissa yllättävissä tarjouksissa on elämisen makua.

Kauris

1.6.2015

Lähiaikoina tekemäsi ja työelämään liittyvä päätös kaipaa juuri tänään jotain selvää tarkennusta. Mieti tarkasti mihin suuntaan haluat elämääsi viedä, sillä tänään tekemilläsi päätöksillä on tavallista paremmat lähtökohdat.

2.6.2015

Yllättäviä onnenpotkuja ja mielenkiintoisia kohtaamisia tapahtuu keskellä muuten niin tavalliselta vaikuttavaa päivää. Ole valmis heittäytymään seikkailuun ja tarttumaan hyvältä tuntuviin tilaisuuksiin.

3.6.2015

Kaikki ei nyt mene aivan niin kuin olit suunnitellut. Pieni pettymys kuuluu tähän päivään muistutuksena kaikkien odotusten petollisuudesta. Onneksi pääset nopeasti yli näistä ikävistä tunnelmista.

4.6.2015

Neptunus on sekstiilissä merkissäsi tänään liikkuvaan Kuuhun ja siksi vaistosi toimii tavallista paremmin. Luota hetkellisiin impulsseihin ja anna ajan virran ohjata kulkuasi elämän mielenkiintoisilla poluilla positiivisten yllätysten luo.

5.6.2015

Tehtyä ei saa tekemättömäksi ja tänään tai lähipäivinä saatat joutua rakentamaan jonkun liian optimistisen tavoiteasetelmasi uudelleen. Mikäli ymmärrät vaihtaa suuntaa vapaaehtoisesti tulet selviämään tilanteesta kunnialla ja käärimään komeat voitot viisaudestasi. Katkeruus sitten vie tuhkatkin pesästä.

6.6.2015

Et ole valmis mukautumaan rakastettusi määräyksiin tai odotuksiin vaan haluat päästä toteuttamaan omia arvojasi ja haaveitasi. Se on vääjäämätön oikeutesi ja sinulla on nyt energiaa ja voimaa laajentaa liian ahtaaksi käynyttä reviiriäsi! Älä turhaan yritä muuttaa muita, riittää kun muutut itse.

7.6.2015

Et tahdo saada kunnon otetta sellaisiin asioihin, joiden motivaatio on kateissa. Ellei joku asia ota sujuakseen niin jätä se mieluummin tältä päivältä hoitamatta, sillä elämäsi kannalta menestyksellistä on vain mielekäs tekeminen.

Vesimies

1.6.2015

Tänään on erinomainen päivä lyödä lukkoon eräs jo muutaman päivän vireillä ollut työelämääsi tai harrastuksiisi liittyvä suunnitelma. Ole valmis toimimaan vikkelästi, sillä muuten tilaisuus menee ohi niin että heilahtaa.

2.6.2015

Haloo onko ketään kotona? Ole rauhassa vähän pihalla, sillä täydenkuun aika se vain sekoittaa ajatuksia ja pistää uneksimaan keskellä päivää. Tämän päivän unelmilla on taipumus toteutua.

3.6.2015

Elä täysillä tätä päivää, sillä kaikkein parhaimpien ja onnellisimpien hetkien keskellä tiedät olevasi oikealla polulla ja onnikin potkii pieniä yllätyksiä päivän piristeeksi.

4.6.2015

Tänään sinun on otettava rohkeasti vastuu jokaisesta askeleesta, sillä jollain ihmeen tavalla tiedät minne sinun pitää kulkea, vaikka silmäsi ja korvasi ovat tuolta tiedolta tiukasti suljetut.

5.6.2015

Tänään kannattaa laittaa monot vipeltämään, sillä asiat sujuvat odotettua paremmin ja joudut tekemään nopeasti uusia päätöksiä tai valintoja. Mars ja Jupiter tarjoavat tehokasta väylää menestymiseen oman erityisosaamisesi sektoreilla. Riskien ottaminen on ennemmin sääntö kuin poikkeus tässä tilanteessa.

6.6.2015

Jos sinulla on joku asia kesken tai muuten vaiheessa rakkauselämässäsi, niin nyt sinulla on energiaa ja rohkeutta laittaa asiat uuteen järjestykseen. Ellei suhteesi ole oikeilla raiteilla, niin ruoho näyttää tällä hetkellä paljon vihreämmältä aidan toisella puolella. Totuus paljastuu kuitenkin nopeasti.

7.6.2015

Älä hukkaa tätä päivää, sillä kaikki mihin tartut innostuneena ja motivoituneena saa aivan erityistä, menestykseen johtavaa tuulta purjeisiinsa. Anna itsellesi lupa valita tekemisesi uudella tavalla.

Kalat

1.6.2015

Jos tänään kohtaat selviä, negatiivisella tavalla tunnepitoisia reaktioita työelämääsi liittyvissä asioissa, niin pidä silti tiukasti kiinni omasta näkemyksestäsi. Vain sinä itse voit päättää tulevaisuudestasi.

2.6.2015

Sukkuloit taitavasti alitajunnan ja tietoisuuden välimaastossa Kuun loistaessa täytenä taivaalla. Kirkkaat oivallukset kannattaa toteuttaa turhia epäröimättä, sillä asiaan tarttuessasi saat sen varmasti toimimaan.

3.6.2015

Älä anna hetkellisen epätoivon tunteen pilata tätä päivää, sillä juuri tuossa ongelmassa on avain paljon valoisampaan tulevaisuuteen. Ole valmis vaihtamaan suuntaa heti kun ensimmäisen kerran tökkää oikein kunnolla.

4.6.2015

Neptunus ja Kuu ovat herkässä kulmassa merkkiisi ja antavat mahdollisuuden suurille intuitiivisille oivalluksille jossain vaiheessa päivää. Kun jalkasi alkavat tahdottomasti viedä sinua jonnekin, niin älä pistä hanttiin.

5.6.2015

Näinä päivinä kimppuusi iskevä tekemisen vimma on vaarallinen ilmiö, sillä virheitä syntyy nyt helposti. Viisainta olisi hiljentää vauhtia, sillä tuollainen vimma tässä vaiheessa on merkki aikaisemmasta saamattomuudesta. Sitä ei kuule päivässä tai parissa korjata. Nyt on ensin rauhoituttava ja vasta sitten…

6.6.2015

Tiedät tavallista selvemmin mitä haluat rakkauselämältäsi ja tunnet syvää ahdistusta kaikissa tilanteissa, joissa odotuksesi eivät toteudu. Ahdistavaa olotilaa ei ole syytä painaa pimentoon, sillä sen ainoa tarkoitus on rohkaista sinua välttämättömiin muutoksiin parisuhteessasi.

7.6.2015

Etsit tänään omaa suuntaasi ja jokainen elämääsi väärään suuntaan vievä asia osaa heittäytyä todella hankalaksi. Pysäytä turha hosuminen välittömästi ja katso uudelleen huomenna.

Lue myös:

Annan viikkohoroskooppi ajalle 29.5.-4.6.
Kuukausihoroskooppi 5/2015
Urahoroskooppi 2015 – Millainen olet töissä tähtimerkkisi mukaan?

X