Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 34/2012

Teksti:
Anna.fi
viikkohoroskooppi

Maanantai 19.8.2012

Maanantain pääteema liittyy ihmissuhteisiin ja erilaisissa vuorovaikutustilanteissa esiin nouseviin tunteisiin. Tunneilmastoa sävyttävät nyt herkkyys, alitajuisuus sekä ailahtelevaisuus. Ennalta arvaamattomia reaktioita saattaa ilmetä, ja tunteiden nopeatempoisuus voi ihmetyttää tilanteissa, joissa normaalisti pysyisi viilipyttynä. Päivän kuviot ovat kuitenkin hienovaraisia ja nopeasti ohi meneviä, joten mistään suuremmasta tuskin on kysymys.

Tiistai 20.8.2012

Tiistaissa on erinomaisen aktiivinen, selkeä ja aikaansaava tunnelma. Vaikka ilmassa on innostusta ja aloitteellisuutta, mopo tuskin karkaa käsistä, sillä päivässä on harmoninen ja objektiivista arviointia sekä muiden näkökulmia huomioiva laatu. Ajankohta on erinomainen yhteistyöhön ja sosiaaliseen kanssakäymiseen.

Keskiviikko 21.8.2012

Keskiviikko on vakava ja päämäärätietoinen päivä. Tämä on hyvä aika solmia langanpäät yhteen jonkin asian suhteen ja pohtia mikä olisi seuraava askel kohti rakentavaa ratkaisua. Ilta kahdeksalta Aurinko siirtyy käytännölliseen ja analyyttiseen Neitsyen merkkiin, jossa se suuntaa huomiotamme yksityiskohtiin ja parannusta vaativiin seikkoihin koko seuraavan kuukauden ajan.

Torstai 22.8.2012

Torstai vie toiminnallisen energian aivan uusiin syvyyksiin, kun intoa ja aktiivisuutta kuvaava Mars siirtyy Skorpioniin. Päivässä on toiveikas ja tulevaisuuteen suuntautunut tunnelma, ja tämä on hyvä ajankohta aloittaa jonkin suunnitelman tai idean toteuttaminen käytännössä.

Viikonloppu

Perjantaissa on mystinen ja herkkä tunnelma. Ajanlaatu johdattaa meitä tänään valjastamaan luovuutemme ja intuitiomme, ja vaeltamaan sisäisiin maailmoihimme ilman mitään tiettyä päämäärää. Päivässä voi olla unelias tai hajanainen tunnelma, eikä tämä ole paras mahdollinen aika tehdä jotain tarkkuutta tai kirkasta älyä vaativaa puuhaa.

Astro.fi

X