Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 35/2015

Teksti:
Anna.fi

Tällä viikolla Aurinko tekee yhtymää Jupiterille ja siksi nyt on mentävä kieli vyön alla oman innostuksen ohjaamana mitä ihmeellisempiin paikkoihin.

Oinas

24.8.2015

Jos ihmissuhteesi on oikeilla raiteilla, niin tänään on yksi niistä päivistä, jolloin rakkaus näyttäytyy aitona ja puhtaana välillänne. Nauti kaikesta hyvästä, jota tunnet sydämessäsi ja osoita se myös kumppanillesi.

25.8.2015

Älä anna hetkellisen epätoivon tunteen pilata tätä päivää, sillä juuri tuossa ongelmassa on avain paljon valoisampaan tulevaisuuteen. Ole valmis vaihtamaan suuntaa heti kun ensimmäisen kerran tökkää oikein kunnolla.

26.8.2015

Ajatus ei luista tänään kirkkaimmillaan, ennen kuin olet hoitanut kuntoon jonkun kovasti mieltäsi painavan asian. Sen jälkeen kaikki sujuu helpommin. Ole valmis luopumaan jostakin rutiinin omaisesta tekemisestä, jotta voit paremmin keskittyä kohtaamasi mahdollisuuden hyödyntämiseen.

27.8.2015

Jos huomaat jonkun asian painostavan sinua näinä päivinä niin uskalla keskittyä tuohon tunteeseen ja miettiä mihin ratkaisuun se on ohjaamassa. Luultavasti elämässäsi on jotakin, johon et ole toistaiseksi pystynyt tarttumaan, mutta jonka tiedät tärkeäksi omalle kehityksellesi. Nyt on oikea aika aloittaa.

28.8.2015

Mikäli sinulla riittää rohkeutta ja seikkailumieltä niin tulet saamaan paljon irti tästä päivästä. Joku tilanne vaatii nopeita päätöksiä, eikä sinulla ole aikaa esittää turhia kysymyksiä lupahakemuksista puhumattakaan.

29.8.2015

Yllättäviä onnenpotkuja ja mielenkiintoisia kohtaamisia tapahtuu keskellä muuten niin tavalliselta vaikuttavaa päivää. Ole valmis heittäytymään seikkailuun ja tarttumaan hyvältä tuntuviin tilaisuuksiin.

30.8.2015

Kiinnostut jonkun ystäväsi suosittelemasta mahdollisuudesta tutkia omaa elämääsi hiukan syvemmältä. Jos vielä illallakin tuntuu samalta, niin sitten kannattaa lähteä mukaan. Tulet tekemään arvokkaita löytöjä.

Härkä

24.8.2015

Ihastut tänään johonkin asiaan tai ilmiöön todella voimakkaasti, mutta… Ei siis mitään muttia vaan täysillä mukaan siihen mikä sinua nyt kutsuu kokemaan jotain tavallisesta poikkeavaa. Huomenna sitä ei enää ole.

25.8.2015

Jupiterin ja Kuun kolmio lupailee mukavaa onnekasta tapahtumaa tälle päivälle. Älä sylje kuppiin vaan ota vastaan mitä sinulle tänään tarjotaan. Tarjous tulee ja menee yhdessä hujauksessa, joten ole tarkkana.

26.8.2015

Nyt on hyvä hetki väsätä kuntoon joku vireillä ollut suunnitelma tai sopimus. Ajatuksesi virtaavat tänään kirkkaina ja selkeinä, etkä tee helposti virheitä, vaikka pöydässä on samaan aikaan monta viritystä valmiina lähtöön. Anna siis kumin palaa ja tee rohkeita päätöksiä.

27.8.2015

Päivä paistaa sinulle tavallista kirkkaammin. Nyt sinun kannattaa rohkaista mielesi ja laittaa yksi jos toinenkin suunnitelmasi liikkeelle, sillä menestymisen mahdollisuudet ovat aivan erinomaiset. Ainoa, mitä sinun tulee tietää, on että nautit siitä mihin olet ryhtymässä.

28.8.2015

Koeta hillitä itseäsi kun tuntuu että ärsyyntymiskynnyksesi alkaa olla liian matalalla. Et pysty sietämään mitään teeskentelyä tässä päivässä. Lopeta ensimmäiseksi oma teeskentelysi ja ole tänään joka tilanteessa oma rehellinen itsesi. Siinä onkin haastetta.

29.8.2015

Haloo onko ketään kotona? Ole rauhassa vähän pihalla, sillä täydenkuun aika se vain sekoittaa ajatuksia ja pistää uneksimaan keskellä päivää. Tämän päivän unelmilla on taipumus toteutua.

30.8.2015

Tunteesi ovat tänään vahvoja ohjatessaan sinua kohtaamaan nykyiselle elämäntilanteellesi arvokkaita henkilöitä. Älä taistele tutkainta vastaan. Kohtaa rohkeasti ne ihmiset, jotka sinua nyt kiinnostavat.

Kaksoset

24.8.2015

Tällä päivällä on varattuna sinulle mukava pieni yllätys, jonka pääset kokemaan, mikäli uskallat tehdä tästä päivästä edes hiukan normaaleista kuvioista poikkeavan kokemuksen. Mitähän ihanaa voisit tarjota itsellesi.

25.8.2015

Johonkin aikaan päivästä saattaa iskeä melkoinen uskon puute jossakin sinulle tärkeässä asiassa. Älä anna tunteen hämätä itseäsi. Asia kyllä hoituu ihan itsestään, jos et panikoi.

26.8.2015

Aina ei ajatus kulje niin kuin odottaisit, ja tänään on yksi näistä hiukan takkuisemmista päivistä. Ota siis suosiolla hiukan rauhallisemmin. Älä suotta yritä saada tehtyä kaikkea, mitä tälle päivälle suunnittelit. Tee vain se mikä vaivattomasti toteutuu ja jätä muu odottamaan vuoroaan.

27.8.2015

Jos tunnet olosi vähän tyhjäksi tai tyytymättömäksi niin huomaa mikä sen aiheuttaa ja tee selkeä päätös tilanteen korjaamiseksi. Aloita työ heti ja valmistaudu samalla muuttamaan radikaalilla tavalla suunnitelmiasi. Menestys odottaa aivan eri suunnassa kuin mitä tähän asti olet kuvitellut.

28.8.2015

Tänään kannattaa toteuttaa joku kiva huomion osoitus kaikkein läheisimmälle tai läheisimmille ihmisille. Sisäinen harmoniasi on jaettavissa kaikille lähelläsi oleville ihmisille, joista jokainen vuorollaan on se läheisin.

29.8.2015

Sukkuloit taitavasti alitajunnan ja tietoisuuden välimaastossa Kuun loistaessa täytenä taivaalla. Kirkkaat oivallukset kannattaa toteuttaa turhia epäröimättä, sillä asiaan tarttuessasi saat sen varmasti toimimaan.

30.8.2015

Törmäät hiukan outoon tai jopa yliluonnolliselta vaikuttavaan tilanteeseen jossakin vaiheessa tätä päivää. Asiaan kannattaa tutustua tarkemmin, sillä se liittyy muutoksiin, joita olet elämässäsi nyt toteuttamassa.

Rapu

24.8.2015

Juuri tänään olisi sopiva aika puuttua erääseen ihmissuhdettasi vaivanneeseen ongelmaan, vaikka tilanne kieltämättä voi tuntua pelottavalta. Hetki on kuitenkin paras mahdollinen, eikä pelolle ole todellista perustetta.

25.8.2015

Jos tänään joku tuntuu tökkivän, niin älä epäröi tarttua asiaan tukevalla otteella. Asia on helposti korjattavissa, kunhan uskallat tuoda sen reilusti ja arkailematta esille.

26.8.2015

Sanoissasi on tänään harvinaista voimaa ja voit ihmeeksesi huomata, kuinka saat tahtosi läpi vain suusi avaamalla. kannattaa siis höpötellä kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä, sen mukaan mikä milloinkin kiinnostaa. Kaikki muu sujuukin sitten omalla painollaan.

27.8.2015

Onni suosii tänään rohkeaa. Mikäli huomaat jonkun asian tai suunnitelman kiinnostavan itseäsi, niin nyt on oikea hetki tarttua härkää sarvista ja pistää juttu liikkeelle jopa pienellä riskillä. Parin seuraavan päivän aikana aloittamillasi projekteilla on sosiaalinen tilaus, jos itse olet niissä sydämellä mukana.

28.8.2015

Älä ihmettele jos tänään tuntuu hiukan ankealta eivätkä asiat suju niin kuin pitäisi. Löysää hiukan ja anna itsellesi lisää tilaa niin heti helpottaa. Jos koet kaipaavasi rakkautta niin anna sitä itsellesi. Kukaan muu ei sitä voi tehdä.

29.8.2015

Maaginen ja oudolta tuntuva päivä yrittää osoittaa sinulle uutta ratkaisumallia mieltäsi painaneeseen asiaan. Tänään pintaan pulpahtava idea on todennäköisesti täysin toteuttamiskelpoinen.

30.8.2015

Alitajuntasi ohjaa sinua tänään erittäin kiinnostaville, mutta jotenkin vaarallisilta tuntuville vesille. Älä anna pelokkaan mielesi estää sinua löytämästä uusia ulottuvuuksia elämääsi.

Leijona

24.8.2015

Planeetat suosivat tänään sinun mieltymyksiäsi ja halutessasi pääset nauttimaan ihanasta päivästä. Päätä siis mitä haluat tältä päivältä ja toteuta sitten toiveesi, sillä ilman omaa panostasi ei tapahdu yhtään mitään.

25.8.2015

Ole valmis kohtaamaan äkillinen epäonni jonkun suunnitelmasi toteuttamisessa odottamallasi tavalla, sillä nyt sinulla on onni onnettomuudessa ja kaikki kääntyy sinulle parhain päin.

26.8.2015

Olet tänään hyvin ratkaisukeskeisellä tuulella ja pystyt tekemään oikeita ratkaisuja aikaisemmin mahdottomalta vaikuttaneessa asiassa. Luota sisäiseen tietoosi ja tee ne päätökset, jotka juuri nyt tuntuvat oikeilta.

27.8.2015

Tänään on yksi vuoden parhaista päivistä käynnistää mikä tahansa sinua kiinnostava uusi projekti elämässäsi. Jos keksit sellaisen, niin kannattaa pistää toimeksi, vaikka onni tällä kertaa tarttuukin itse projektiin voimakkaammin kuin sinuun.

28.8.2015

Asetut tänään helposti napit vastakkain elämänkumppanisi tai rakastettusi kanssa ellet koe oloasi riittävän turvalliseksi hänen seurassaan. Mieti missä asioissa et uskalla olla rehellinen hänen seurassaan, sillä vain siitä johtuu ahdistuksesi tai turvattomuutesi.

29.8.2015

Ahdistava olotila iskee johonkin aikaan päivästä ja silloin pinnasi on vaarassa kärähtää ilman mitään ennakkovaroitusta. Vapauta itsesi tähän päivään liittyvistä ennakko-odotuksista jo aamulla niin saatat jopa välttyä pinnan paukkeelta.

30.8.2015

Joudut yllättävään tilanteeseen sinulle ennestään tuntemattoman ihmisen kanssa. Vaistosi kertoo miten sinun tulee toimia. Seuraa sen ohjeita rohkeasti neuvoopa se sinua sitten ottamaan tai jättämään.

Neitsyt

24.8.2015

Tänään ei oikein mikään tunnu menevän putkeen ellet ole valmis tekemään asioita aamusta alkaen eri tavalla kuin tähän asti. Uskalla uhmata vanhoja malleja ja tottumuksia niin huomaat koko elämän muuttuvan valoisammaksi.

25.8.2015

Tästä kannattaa tehdä ihan tietoisesti hyvä päivä, sillä Jupiterin ansiosta jokainen hyvä hetki kertaantuu entistä parempana menestyksenä lähipäivien kuluessa. Nauttiminen on oikea suunta menestykseen.

26.8.2015

Anna jutun luistaa ja hakeudu tietoisesti puheisiin kokonaan uusien ihmisten kanssa. Olet tänään oppivaisella tuulella ja olet loistava kuuntelija, jonka kanssa on helppo vaihtaa ajatuksia. Saatat löytää nykyisten suunnitelmiesi kannalta merkittäviä yhteyksiä, joten ole tarkkana.

27.8.2015

Tänään ja lähipäivinä olet ehdottomasti onnettaren suosiossa ja nyt kannattaa panostaa täysillä sinua kiinnostaviin ja innostaviin suunnitelmiin tai tapahtumiin. Mitä railakkaammin nautit elämästäsi sitä onnekkaammaksi voit itsesi tuntea ja mahdollisuudet vain putoavat eteesi.

28.8.2015

Kaipaat elämääsi uutta sykettä, mutta jotain tuntuu olevan pielessä. Tänään et saa helpolla otetta asioihin. Tilanne ei parane hermoilemalla vaan elämällä juuri nyt itsesi näköistä elämää. Syke on sinussa, eikä ulkopuolella olevissa asioissa.

29.8.2015

Vältä ihmeessä viinaa ja huumeita tämän päivän kuluessa, sillä täysikuu möllöttää oppositiomerkissäsi ja herkistää ilman aineitakin älyvapaalle ja aggressiiviselle käyttäytymiselle.

30.8.2015

Innostut tänään jostakin aivan ihmeelliseltä vaikuttavasta asiasta, joka kuitenkin kiehtoo valtavasti uteliaisuuttasi. Nämä kortit kannattaa katsoa, sillä elämä tarjoaa sinulle uutta tietoa itsestäsi.

Vaaka

24.8.2015

Monilla ihmissuhteisiin liittyvillä asioilla on taipumus järjestyä tällaisena päivänä. Sinun kannattaa olla mahdollisimman rehellinen itsellesi ja ohjata asioita sellaiseen suuntaan, jonka koet itsellesi mielekkääksi.

25.8.2015

Sillä hetkellä kun sinuun iskee voimakas tyytymättömyyden tunne, kannattaa heti miettiä, mitä asialle voisi tehdä juuri nyt. Ratkaisua ei ole syytä pitkittää millään tekosyyllä.

26.8.2015

Ymmärrät ihmisten ajatuksia telepaattisella tasolla ja osaat tehdä omia viisaita päätelmiä ja jopa hyvin ratkaisevia konkreettisia ratkaisuja tämän jakson aikana kohtaamissasi uusissa tilanteissa. Luota omiin tuntemuksiisi ja ole tietoisesti valmis tekemään itsekkäitä päätöksiä..

27.8.2015

Jos sinulla on mielessäsi mitään uutta ideaa tai suunnitelmaa niin tänään on otollinen päivä polkaista homma oikein kunnolla liikkeelle. Menestys tosin kohdistuu enemmän itse ideaan kuin sinuun henkilökohtaisesti. Tietysti menestyt itsekin niin kauan kun tämä juttu kiinnostaa.

28.8.2015

Uskalla tänään heittäytyä elämän pyörteisiin tavallista rohkeammin, sillä tähdet suosivat ennakkoluulottomuutta mukavilla palkkioilla. Huomaat, että lähes kaikki on mahdollista kun vaan lähtee liikkeelle.

29.8.2015

Vietä aikaa omissa oloissasi ja vältä epämiellyttävien tai riitaa haastavien ihmisten seuraa. Olet ajoittain täysin tunteittesi vietävissä etkä osaa pysty hillitsemään itseäsi niin kuin normaalisti.

30.8.2015

Yllätät itsesi syvistä mietteistä sinulle tärkeäksi muodostunutta ihmissuhdetta kohtaan. Se mitä pienenä välähdyksenä näet on enemmän kuin totta, vaikka mielesi pyrkii nopeasti mitätöimään koko jutun hölmönä päähänpistona.

Skorpioni

24.8.2015

Venuksen dynaaminen asema merkkiisi saa sinut katsomaan kumppaniasi tavallista kriittisemmin. Ethän jätä mahdollisia epäkohtia kertomatta, sillä se on ainoa keino huomata, ettei vika olekaan hänessä..

25.8.2015

Hyvät värinät virittävät sinut onnekkaaseen lentoon ja toivottavasti moniin onnekkaisiin tapahtumiin. Nauti tästä päivästä täysin siemauksin ja kokeile vaikkapa arpaonnea.

26.8.2015

Sinulla on mestarillinen kyky saada ajatuksesi toteutumaan materiaalisella tasolla ja siksi tänään kannattaa tehdä totta ainakin yhdestä haaveestasi. Sekin tosin edellyttää rohkeutta tehdä asiat tänään täysin omalla tavallasi ja tietoisesti vaistoihisi luottaen.

27.8.2015

Elät juuri tällä hetkellä menestyksellistä jaksoa tulevaisuutesi kannalta ja siksi sinun kannattaa keskittyä lähi päivinä suunnitelmiesi toteuttamiseen mahdollisimman konkreettisella tavalla. Asioihin tulee uskaltaa tarttua pelkkään innostukseesi luottaen, jos haluat kunnon saaliin.

28.8.2015

Matalapaine yllättää tänään nopeasti ja ukkonenkin saattaa jyrähdellä ihmissuhteiden pilvisellä taivaalla. Koeta hillitä temperamenttiasi ja käytä energiasi viisaammin. Kumppanisi ei ikinä voi määrätä sinun elämäsi laatua, miksi siis kiukutella hänelle. Mitähän jos tekisit itse jotakin.

29.8.2015

Fiilikset ohjaavat sinua tehokkaasti oikeisiin paikkoihin ja oikeiden ihmisten luo. Antaudu elämän virran vietäväksi ja luota aavistuksiisi. Täysikuu antaa sinulle vahvan tietoisuuden elämäsi oikeasta suunnasta.

30.8.2015

Koet voimakkaita tunteita jotakin toista ihmistä kohtaan, mutta lähempi tutustuminen pelottaa. Voita pelkosi, sillä tämän päivän tapaaminen on sinulle tärkeä. Saat mahdollisuuden uudistaa elämääsi vain hänen ajatuksiaan kuuntelemalla.

Jousimies

24.8.2015

Ota ilo irti tästä päivästä, sillä Kuun ja Venuksen suotuisa asema lupaa sinulle ihania yllätyksiä kaikkialla missä sinun on nyt hyvä olla. Anna tuntemusten ja fiilisten ohjata kulkuasi.

25.8.2015

Jos tuntuu että tänään muilla menee paremmin kuin sinulla niin olisi viisainta opetella nauttimaan heidän menestyksestään. Sillä tavalla hankit varman option seuraavaan jakoon.

26.8.2015

Varo hiukan tälle päivälle tyypillistä herkkää innostumistasi sinulle esitettyihin ideoihin. Tulet helposti luvanneeksi enemmän kuin mihin pystyt. Ajatuksen tasolla sinulla on valtavasti potentiaalia, mutta käytännössä sinun on pakko luopua jostakin antamastasi lupauksesta, jotta päivä pysyy puikoissa.

27.8.2015

Jos huomaat joidenkin asioiden tai ihmisten herättävän tavallista suurempaa tyytymättömyyttä, niin koeta oivaltaa mahdollisimman selvästi, keneen tai mihin tyytymättömyytesi kohdistuu. Juuri tällä hetkellä sinulla on runsaasti energiaa ja valmiuksia vapautua tyytymättömyyttä herättävistä tekijöistä.

28.8.2015

Yllättävä ja mielenkiintoinen tapaaminen voi muuttaa päiväsi kulun hyvin antoisaksi, jos pystyt varaamaan itsellesi aikaa pieneen keskusteluun yhden tai useamman tänään tapaamasi ihmisen kanssa. Jokainen tapaamasi ihminen on kuva itsestäsi. Anna siis aikaa itsellesi.

29.8.2015

Älä ihmettele jos tänään vähän törmäilet ja sähläät aivan vaivattomissa paikoissa, sillä täysikuu osuu merkkiisi hankalassa kulmassa ja muistuttaa välittömästi elleivät tunteet ja tavoitteet ole tasapainossa.

30.8.2015

Saatat tuntea olosi hiukan epävarmaksi sinulle esitettävää uutta ehdotusta kohtaan. Varoittava aavistus ei ole tuulesta temmattu, joten ole tarkkana kaikkien hiukankaan sitovien päätösten kanssa.

Kauris

24.8.2015

Näet ympärilläsi monia mahdollisuuksia, joihin et kuitenkaan tunne pystyväsi tarttumaan. Älä mökötä muille vaan mieti, mitä itse voisit tehdä juuri nyt tilanteen parantamiseksi.

25.8.2015

Voimakas onnen ja hyvän olon tunne täyttää sinut jossakin vaiheessa tätä päivää. Pysähdy katsomaan mitä tuolloin on ympärilläsi. Se kaikki on sinun ja siitä on aihetta olla kiitollinen jollekin.

26.8.2015

Puheesi ja kirjoituksesi herättävät tänään aiheellista luottamusta esittämiäsi ideoita kohtaan ja saat vietyä niitä mallikkaasti eteenpäin. Aika on mitä suotuisin erilaisten sopimusten tai suunnitelmien lukkoon lyömiselle, sillä sana on nyt sinun hallussasi.

27.8.2015

Onnen ja menestyksen jumalat seisovat tänään rinnallasi ja tukevat varmasti kaikkia sinulle tärkeitä ja iloa tuottavia projekteja joten menoksi vain. Aloituksen on kuitenkin tapahduttava noin viikon kuluessa, sillä muuten tilaisuus menee ohi ja toiveesi valuvat hiekkaan.

28.8.2015

Tarvitset tänään tavallista enemmän tilaa ajatustesi selvittelyyn, eikä päivittäisten asioiden hoitaminen tunnu onnistuvan sitten niin millään. Mieti hetki mikä tässä päivässä on lopulta tärkeää ja lopeta turha hosuminen. Tämä on sinun elämäsi, ei kenenkään muun.

29.8.2015

Ole kuulolla sillä tapaat tänään sellaisen ihmisen tai ihmisiä, jotka auttavat sinua löytämään ratkaisun tunne-elämääsi vaivanneeseen ihmissuhdeongelmaan, jos vain olet valmis seuraamaan saamiasi neuvoja.

30.8.2015

Tunnemaailmasi kehittelee tänään huikeita visioita, joissa kuitenkin on ideaa enemmän kuin omiksi tarpeiksi. Lähde toki mukaan rohkealla mielellä, sillä tämä tarjous on voimassa vain tämän päivän.

Vesimies

24.8.2015

Tänään on erittäin suotuisa päivä muuttaa monia elämääsi kuuluvia asioita paremmalle mallille vain seuraamalla rohkeasti hyvän fiiliksen osoittamaa suuntaa ja nauttimalla elämästä.

25.8.2015

Kaikki ei nyt mene aivan niin kuin olit suunnitellut. Pieni pettymys kuuluu tähän päivään muistutuksena kaikkien odotusten petollisuudesta. Onneksi pääset nopeasti yli näistä ikävistä tunnelmista.

26.8.2015

Muistat tänään asian, joka on pitkään vaivannut sinua, mutta et ole vielä uskaltanut hoitaa sitä järjestykseen. Nyt kannattaisi rohkaista mielensä ja ottaa juttu selkeästi esille. Se ei välttämättä selviä odottamallasi tavalla, mutta sinä tulet tietämään missä todella mennään ja kenen kanssa.

27.8.2015

Olet haasteellisten päätösten edessä lähi päivien aikana. Rohkaise mielesi ja ota ratkaisevat askeleet vaikka se varmasti tuntuu sinusta pelottavalta. Et suoranaisesti menetä mitään, vaikka jäisitkin paikallesi polkemaan, mutta voitettavaa on sitten senkin edestä.

28.8.2015

Tänään saattavat iskeä tavallista ankeammat fiilikset kumppaniasi tai läheistäsi kohtaan, sillä havaitset herkästi rakkaudettomuuden ympärilläsi. Muista, että silloin on kysymys vain kyvyttömyydestäsi rakastaa itse itseäsi.

29.8.2015

Naapurimerkkiin osuva täysikuu antaa sinulle onnekkaan aavistuksen lahjan, jota kannattaa kokeilla vaikka kansanterveyttä tukevissa laitteissa, ellet keksi jotain mielekkäämpää aihetta.

30.8.2015

Tunnet voimakasta vetoa sinulle tänään esitettävää, mutta epävarmalta kuulostavaa ehdotusta kohtaan. Pieni riskin otto lienee nyt paikallaan. Elämästä ei pidä tehdä liian varmaa pakettia.

Kalat

24.8.2015

Tämä päivä on joko todella hyvä tai todella kehno riippuen siitä pystytkö heti aamusta alkaen uhmaamaan vanhoja tottumuksiasi ja toimimaan kokonaan uudella tavalla.

25.8.2015

Elä täysillä tätä päivää, sillä kaikkein parhaimpien ja onnellisimpien hetkien keskellä tiedät olevasi oikealla polulla ja onnikin potkii pieniä yllätyksiä päivän piristeeksi.

26.8.2015

Älä yritä tänään viedä eteenpäin muuta kuin sinua aidosti kiinnostavia asioita, sillä kaikki muu on yllättävän raskasta ja hidassoutuista. Uskalla sitoutua siihen, mikä sinua vetää juuri nyt puoleensa ja jätä tekemäsi suunnitelmat hetkeksi omaan rauhaansa, ne kyllä ehtii hoitaa vähän myöhemminkin.

27.8.2015

Tietyt asiat eivät nyt etene odottamallasi tavalla. Olisi viisainta hyväksyä tilanne ja etsiä kokonaan uusia reittejä tai toimintamalleja entisten tilalle. Mahdollisilla pettymyksillä on sinulle tärkeä viesti väärästä suunnasta. Menestyksen avaimet löytyvät uuden tien ensi metreiltä.

28.8.2015

Tähän päivään liittyvä hetkellinen ahdistus yrittää muistuttaa sinua säilyttämään elämässä oman vapautesi, joka nyt on jollain tavalla uhattuna. Olet ehkä unohtanut, ettei kukaan ulkopuolinen voi päättää sinun elämästäsi. Vapauta siis itsesi.

29.8.2015

Täysikuu paistaa sinun merkistäsi ja alitajunnasta nousee outoja ja ehkä pelottavia tuntemuksia, jotka vaikeuttavat uneen pääsyä. Täysikuun aikana valvominen on tarkoituksenmukaista alitajunnan herättämistä ja kuuluu luonnollisena osana elämään.

30.8.2015

Vaivut johonkin aikaan päivästä syviin mietteisiin ja tulet näkemään sinua negatiivisesti vaivanneen asian kokonaan uudessa ja myönteisessä valossa. Toimenpiteisiin on syytä ryhtyä välittömästi.

Lue myös:

Annan viikkohoroskooppi ajalle 14.-27.8.
Kuukausihoroskooppi 8/2015
Raju oinas, romanttinen vaaka – Suuteluhoroskooppi kertoo, miten mies suutelee

X