Seksielämä

Miehellä todella pieni tai suuri penis? Näin helpotatte seksiä ja saatte enemmän nautintoa

Oikeat seksiasennot ja esileikki vaikuttavat nautintoon enemmän kuin peniksen koko. Näillä vinkeillä helpotatte yhdyntää, kun miehen penis on poikkeuksellisen iso tai pieni.

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
123Rf

Oikeat seksiasennot ja esileikki vaikuttavat nautintoon enemmän kuin peniksen koko. Näillä vinkeillä helpotatte yhdyntää, kun miehen penis on poikkeuksellisen iso tai pieni.

Näin lisäätte nautintoa, kun miehellä on pieni penis:

1. Satsatkaa esileikkiin ja jännitteeseen

Suurin osa naisista tarvitsee klitoriksen kiihotusta saadakseen orgasmin. Jos kumppanisi penis on pieni, lämmitelkää huolellisesti ennen yhdyntää. Mies voi hyväillä naista suullaan, sormillaan tai seksileluilla. Myös parin kemia vaikuttaa valtavasti nautintoon, eikä suuri penis korvaa puuttuvaa jännitettä.

Lue myös: Esileikki – näin saat enemmän nautintoa seksistä

2. Hyväile miestä

Myös miestä kannattaa hyväillä rauhassa ennen yhdyntää. Mitä kiihottuneempi hän on, sitä enemmän penikseen pakkautuu verta, ja sitä isommalta ja kovemmalta se tuntuu.

Lue myös: Onko peniksen koolla väliä? Naiset kertovat kokemuksensa

3. Supistele lantionpohjan lihaksiasi

Kun penis on pieni, naisen kannattaa tehdä yhdynnässä aktiivisesti töitä. Kuvittele, että imet penistä sisääsi ja puristat sitä pihtiotteessa. Molempien tuntemukset voimistuvat, kun supistelet ja rentoutat lantionpohjan lihaksiasi vuorotellen. Voit harjoitella vaginan lihaksien aktivoimista geishakuulilla.

Lue myös: Vahvista lantionpohjan lihaksiasi ja saat parempaa seksiä

4. Käyttäkää liukastamatonta kondomia

Saatte yhdyntään enemmän kitkaa, kun käytätte liukastamatonta kondomia. Myös juomu- tai nystyräkondomi herkistää emätintä ja voimistaa tuntumaa penikseen. Runsasta kosteutta voi pyyhkiä pois paperilla, jotta tunnet peniksen paremmin.

Lue myös: Milloin penis on normaalia pienempi? Asiantuntija vastaa

Näin seksi ei satu, kun miehen penis on suuri:

1. Älkää unohtako liukastetta ja esileikkiä

Seksi voi sattua, jos nainen ei kostu ja kiihotu tarpeeksi. Pitkät hyväilyt, suuseksi ja liukaste valmistavat naisen yhdyntään. Orgasmi ennen yhdyntää rentouttaa vaginan ja lantion lihakset, jolloin seksi voi sujua helpommin.

Keskustele: Onko iso penikseni lahja vai kirous?

2. Aloittakaa yhdyntä varovasti

Mitä suurempi penis on, sen varovaisemmin miehen kannattaa työntyä naisen sisälle. Mies voi aluksi olla naisen sisällä liikkumatta ja antaa kumppaninsa totutella penikseen. Nainen voi aloittaa työnnöt omaan tahtiinsa, kun hänen lihaksensa ovat rentoutuneet.

Lue myös: Miksi yhdyntä sattuu? 6 syytä outoihin emätinkipuihin

3. Käyttäkää liukastettua kondomia

Liukastettu kondomi antaa lisäluistoa, jos penis on niin suuri, että yhdyntä on vaikeaa. Älkää käyttäkö kondomeja, joiden pinnassa on juomuja tai nystyröitä. Ne voivat ärsyttää vaginaa, koska peniksen paine on jo itsessään kova.

Jos käytätte kondomin lisäksi liukastetta, valitkaa vesi- tai silikonipohjainen tuote, sillä öljypohjainen liukaste voi rikkoa kondomin.

Lue myös: Tekeekö seksi kipeää vaihdevuosissa? Näin yhdyntä muuttuu taas nautinnolliseksi

Lähteet: Askmen, Bustle, Cosmopolitan, RFSU, So Feminine

X