Mainos Terveys 14.2.2017

Nivelongelmia? Vaivoista voi päästä nopeasti eroon

Teksti: Yhteistyössä NivelActive
Nivelvaivat yleistyvät iän myötä, mutta yhä useammin nivelten liikkuvuus ja hyvinvointi ovat koetuksella myös nuorilla kuntoilijoilla.

Jos koet, että aamuisin on vaikea päästä liikkeelle tai päivän askareissa nivelten jäykkyys vaivaa, on hyvä pohtia nivelten hyvinvointia.

Liikuntaharrastuksen parissa saattaa ilmetä nivelten jäykkyyttä, johon kaikenikäiset kuntoilijat voivat saada tukea NivelActive-ravintolisästä. Jäykkyys voi piinata myös fyysistä työtä tekeviä.

Nivelistä huolehtiminen on tärkeää iästä riippumatta ja NivelActive voi tuoda nopean avun nivelongelmiin ja kestävän tuen nivelten hyvinvointiin.

Eettinen ja nopeammin vaikuttava vaihtoehto

Yleisimmin käytetyt niveltuotteet on valmistettu pääosin hain evistä ja tukirangan rustosta. Nivel Active sisältää patentoitua NEM (Natural Eggshell Membrane) – uutetta, joka on nivelille tärkeiden rakennusaineiden, kondroitiinisulfaatin, hyaluronihapon ja kollageenin, luonnollinen lähde.

Lisäksi NivelActive sisältää Boswellia serrataa, pirunkynsiuutetta ja mangaania. Mangaani edistää sidekudosten, kuten nivelten, normaalia muodostumista ja luuston pysymistä normaalina.

Uutteessa kanamunan kalvon aineosat säilyvät alkuperäisessä aktiivisessa muodossa. Valmistuksessa ei käytetä kemiallisia liuottimia ja lämpöäkin vain nopeasti mikrobiologisen puhtauden takaamiseksi.

Moni käyttäjä on kehunut NivelActivea ensimmäiseksi todellakin nopeasti vaikuttavaksi niveltuotteeksi.

Käyttö: 

NivelActivea nautitaan 2 tablettia päivässä. Sopii monista niveltuotteista poiketen myös kala- ja äyriäisallergikoille. Ei sisällä sokeria, gluteenia, hiivaa eikä väri- tai aromiaineita. Lue lisää NivelActivesta täältä.

 

Kommentit (1)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *