Christoffer Forsman
Christoffer Forsman on Bachelor Suomi -ohjelman 4. kauden ruusuja naisille jakeleva poikamies.
Julkkikset

Bachelor Suomi -ohjelma laajensi Christoffer Forsmanin naismakua: ”Tapailin pitkään vain tietyntyyppisiä naisia”

Suomen uusi Bachelor Christoffer Forsman, 31, on kärsivällinen ja hurmaa huumorilla. Bachelorina oleminen laajensi Christofferin naismakua. – Olen tajunnut yhä selvemmin, että erilaisia kiinnostavia naisia on todella paljon.
Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: Nelonen Media

Bachelor Suomi -ohjelman 4. tuotantokauden poikamies on 31-vuotias suomenruotsalainen palomies-ensihoitaja ja yrittäjä Christoffer ”Toffe” Forsman. Perheestä haaveileva Christoffer Forsman on nähty aiemmin myös Exiä rannalla -ohjelmassa.

Christoffer vastasi Annan Mies puhuu naisesta -juttusarjan kysymyksiin:

Mihin kiinnität naisessa ensimmäiseksi huomiota?

Varmasti silmiin. On tosi kiva asia, jos nainen ottaa keskustellessa katsekontaktin. Katsekontaktista huomaa, että ihminen kuuntelee sinua. Katsekontaktin ottaminen osoittaa myös itsevarmuutta.

Miten hurmaat naisen?

Huumorilla yritän. Rikon jään huumorin avulla ja heitän muutenkin aika paljon läppää. Huumori on minulle todella tärkeä asia parisuhteessa.

Mitä olet oppinut päättyneistä parisuhteistasi?

Olen oppinut, että kompromisseja pitää aina tehdä, mutta itseä ei saa muuttaa. Pitää olla aito, oma itsensä. Sillä pärjää kyllä. Oma, aito persoona tulee kuitenkin jossain vaiheessa esille. On parempi ja helpompaa olla oma itsensä heti alusta asti.

Millainen naisen käytös saa sinut hämmentymään?

Positiivisella tavalla minua hämmentävät naiset, jotka hymyilevät paljon. Negatiivisella tavalla minua hämmentää tylyys ja se, jos nainen ei keskusteluissa ota muita huomioon. Sellainen ei mielestäni ole reilua.

Christoffer Forsman

Christoffer Forsman kertoo luottavansa katseen voimaan.

Milloin pinnasi palaa naisten kanssa varmasti?

Silloin, kun minulla on nälkä. Olen aika kärsivällinen. Duunissanikin oppii rauhallisuutta. Pinnani ei pala hirveän nopeasti.

Milloin nainen on parhaimmillaan?

Nainen on parhaimmillaan varmasti silloin, kun olemme yhdessä reissussa. Siellä vietämme yhdessä paljon aikaa, nainen on ilman meikkiä ja kaikki on niin luonnollista. Minusta on tärkeää muistaa, että kauneus ei ole kaikki kaikessa. Pelkän ulkonäön kanssa ei voi elää.

Mitä isäsi opetti sinulle naisista? Tai äitisi?

Parempi pitäytyä äidin neuvoissa, heh. Hän on yrittänyt sanoa, että älä muuta itseäsi, ole aito ja kuuntele sydäntäsi. Äitini pitää todella paljon kilteistä ihmisistä. Hän on itse ihan liian kiltti ja samaistuu nopeasti samankaltaisiin ihmisiin. Itsekin pidän kiltteydestä.

Mikä on paras naiselta saamasi kohteliaisuus?

CrossFit Basement -salin, jossa olen osakkaana, juhlissa eräs kaverinaiseni sanoi, että Toffe on kyllä aidosti kiltti ihminen. Se jäi mieleen, vaikka siitä on jo aika kauan aikaa.

Miten käsityksesi naisesta on muuttunut kokemuksien ja iän karttuessa?

Olen tajunnut yhä selvemmin, että erilaisia kiinnostavia naisia on todella paljon. Tapailin pitkään vain tietyntyyppisiä naisia, mutta Bachelor Suomi -ohjelmassa tapasin naisia todella laajalla skaalalla. Ohjelmassa mukana oleminen laajensi naismakuani.

Millainen on seksikäs nainen?

Itsevarma ja sellainen, joka ottaa kunnolla katsekontaktin. Silloin kemiat voivat syttyä.

Christoffer Forsman, mistä toivoisit naisen muistavan sinut?

Haluaisin, että naiset muistaisivat minut hyvänä tyyppinä ja sellaisena ihmisenä, joka ottaa kaikki huomioon.

Bachelor Suomi alkaa Livillä ja Ruudussa tiistaina 12.3. kello 21.

X