Minttu Räikkönen ja Kimi Räikkönen
Kimi Räikkönen rakastui Minttu Virtaseen eli nykyiseen Minttu Räikköseen vuonna 2013.
Julkkikset

Kirjapaljastus: Kimi Räikkönen aloitti suhteen Minttuun jo ennen avioeroa Jenni Dahlmanista

F1-kuljettaja Kimi Räikkösen vastikään ilmestyneessä elämäkerrassa paljastetaan, että Kimin suhde Minttu Virtaseen eli nykyiseen Räikköseen alkoi, kun Kimi oli vielä virallisesti naimisissa ex-vaimonsa Jenni Dahlmanin kanssa.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: MT-MS/CIAO PIX

F1-tähti Kimi Räikkösen, 38, juuri julkaistussa elämäkerrassa Tuntematon Kimi Räikkönen kerrotaan, että Kimi rakastui nykyiseen vaimoonsa Minttu Räikköseen, 31, vuonna 2013.

Kimi ja hänen ex-vaimonsa Jenni Dahlman, 36, olivat tuolloin vielä virallisesti naimisissa.

Jennin ja Kimin virallinen ero astui voimaan vasta vuonna 2014, kun Kimin ja Mintun suhde oli jo ehtinyt syventyä.

Kimin ja Mintun suhde syveni vauhdilla vuoden 2013 syksyllä

Kirjan mukaan Minttu oli suhteen alkumetreillä vuoden 2013 juhannuksena sinkku ja Kimi ”käytännössä asumuserossa”.

Vaikka Kimi oli tuolloin vielä virallisesti naimisissa Jenni Dahlmanin kanssa, suhde Minttuun syveni nopeasti kesän 2013 jälkeen.

”Sen kesän jälkeen se meni vakavammaksi, ei siinä enää auttanut vastustella. Sitten kaikki tapahtui tosi nopeasti”, Minttu kertoo kirjassa.

Vielä tuona syksynä Minttu muutti Kimin miljoonalukaaliin Kaskisaareen, jossa hän asui kuitenkin yksin, koska Kimi kiersi töissään maailmalla.

Vuoden 2014 toukokuussa – alle vuoden seurustelun jälkeen – Minttu lopetti työnsä lentoemäntänä ja muutti Kimin luokse Sveitsiin. Parin esikoispoika Robin syntyi tammikuussa 2015.

Liitto Jennin kanssa oli henkisesti ohi

Kirjassa kerrotaan, että Kimi ja Jenni olivat kyllä virallisesti naimisissa kymmenen vuotta, mutta liitto oli ohi jo ennen kuin asiasta tuli virallista.

”Kun he tapasivat, Jenni oli 19-vuotias, Kimi 21. Avioliitto solmittiin 2004, ja virallinen ero astui voimaan 2014. Henkisesti liitto oli ohi jo paljon aiemmin”, kirjassa todetaan.

Lähde: Kari Hotakainen: Tuntematon Kimi Räikkönen (Siltala, 2018)

X