Julkkikset

Näin Satu Taiveaho ja uusi rakas tapasivat: ”Marko ei ollut ensimmäinen, jonka olen kohdannut eron jälkeen”

Satu Taiveaho ehti tavata muutamia miehiä eronsa jälkeen. Yksi heistä oli kuitenkin sellainen, jonka kanssa Satu huomasi viihtyvänsä muita paremmin.
17.5.2019 Teksti: Johanna Yrjölä Kuvat: Mirva Kakko

Satu Taiveahon ja liikemiehenä toimivan Marko Torppalan suhde sai alkunsa, kun Marko otti Satuun yhteyttä sosiaalisessa mediassa.

– Hän laittoi ihan perinteisesti viestiä minulle. Julkisuuden myötä olen saanut tietysti jonkin verran yhteydenottoja miehiltä. Enimmäkseen viestejä on tullut Facebookissa ja Messengerissä. Mihinkään Tinderiin en olisi edes lähtenyt, sillä se ei tunnu omalta jutultani, Satu kertoo.

Satu ehti käydä muutamilla muillakin treffeillä, ennen kuin kaikki palaset loksahtivat paikoilleen ja orastava suhde Markoon syveni.

”Olen kiitollinen kaikista kohtaamisista ja siitä, että olen saanut tutustua moniin hienoihin tyyppeihin.”

– Marko ei ollut ensimmäinen, jonka olen kohdannut eron jälkeen, vaan olen tapaillut muitakin ihmisiä. Olen kiitollinen kaikista kohtaamisista ja siitä, että olen saanut tutustua moniin hienoihin tyyppeihin. Markon kanssa suhteemme muodostui syvemmäksi, Satu iloitsee.

Lue myös: Uuden rakkaan löytänyt Satu Taiveaho: ”Parasta hänessä on hellyys ja herkkyys”

Varovaisin askelin eron jälkeen

Satu Taiveaho erosi viime vuonna kansanedustaja Antti Kaikkosesta 12 vuoden suhteen jälkeen. Satu kertoi Annan haastattelussa, että ero ei ollut hetken päätös, vaan sitä oli mietitty jo pitkään.

– Olemme hyvä tiimi monessa asiassa, mutta Antti tekee paljon töitä ja yhteistä aikaa meillä ei viime aikoina ole ollut. Yritimme kaikkemme, mutta ystävyys ei riittänyt pitämään liittoamme kasassa, Satu totesi tuolloin.

Eron jälkeen Satu painotti, että ex-pariskunta on yhä hyvissä väleissä. Satu kertoo myös esitelleensä uuden rakkaansa Markon ensin Antille ja vasta sen jälkeen ex-parin lapsille.

– Katselemme varovasti yhdessä tulevaisuutta ja etenemme suhteessamme päivä kerrallaan.

Lue myös

Suosittelemme