Kuninkaalliset

5 syytä, miksi 36-vuotias William on ihana kuninkaallinen isä

Tänään 36 vuotta täyttävä prinssi William on kolmen pienen lapsen isä, jolla on brittikuninkaalliseksi poikkeuksellisen lämmin suhde lapsiinsa. Listasimme viisi asiaa, jotka tekevät hänestä ihanan isän.
21.6.2018 Teksti: Anniina Nirhamo Kuvat: Kate Green/Alpha Press, MVPhotos, News Syndication

Prinssi William täyttää tänään 36 vuotta. Kuninkaallisesta statuksestaan huolimatta kolmen lapsen isä ei pelkää näyttää sitä, miten paljon hän rakastaa perhettään. Hänet kuvataankin usein hellimässä lapsiaan ja pelleilemässä heidän kanssaan.

William menetti oman äitinsä nuorena. Hän on kertonut avoimesti siitä, miten vaikea asia prinsessa Dianan kuolema hänelle oli. Nyt hän nauttiikin perhe-elämästä ja haluaa olla vahvasti läsnä lastensa elämässä.

Muun muassa nämä viisi asiaa viestivät siitä, että William on ihana isä.

1. Hän haluaa lapsilleen mahdollisimman tavallisen lapsuuden

William ja hänen puolisonsa herttuatar Catherine ovat sanoneet, että haluavat tarjota lapsilleen niin tavallisen lapsuuden kuin se vain on mahdollista ja pitää heidät poissa valokeilasta.

Prinssi William itse oli ensimmäinen kuninkaallinen, joka kävi julkista koulua ja vietti tavallista opiskelijaelämää. Viime vuonna prinssi George aloitti koulunkäynnin Thomas’s Battersean esikoulussa, jossa häntä kohdellaan samalla tavalla kuin kaikkia muitakin lapsia.

2. Hän viettää paljon aikaa lastensa kanssa

Kaikkien kolmen lasten syntymän jälkeen herttuapari on ottanut aikaa viettääkseen ensimmäiset hetket vain perheen kesken ennen tulokkaan esittelyä medialle. Prinssi Lousin synnyttyä William ja Kate eivät myöskään palkanneet uutta lastenhoitajaa.

“Kolminkertaisesti huolehdittavaa!” hän kommentoi toimittajille, jotka odottivat Lontoon St. Maryn sairaalan Lindo-siiven ulkopuolella pikku prinssin syntymän jälkeen.

William ja hänen puolisonsa herttuatar Catherine ottavat usein myös lapset mukaan työmatkoilleen. Williamia on jopa kritisoitu hänen perhekeskeisyydestään sillä, ettei hänellä olisi tarpeeksi kuninkaallisia tehtäviä.

Tomorrow (on June 9th 2018), we will see this beautiful family during the Trooping the Colour 👑🎆 -June 8th 2018. . Photo : Catherine, Duchess of Cambridge, Princess Charlotte of Cambridge, Prince George of Cambridge and Prince William, Duke of Cambridge stand on the balcony during the Trooping the Colour , this year marking the Queen's 90th birthday at The Mall in London, England 👑🎆 -June 11th 2016. . William and Catherine caring their daughter 💕😘😍. . #royalfamily #katemiddleton #PrinceWilliam #PrinceGeorge #PrincessCharlotte #PrinceLouis #DukeofCambridge #DuchessofCambridge #London #monarchy #england #english #british #britishmonarchy #britishroyalfamily #photooftheday #love #l4l #happy #cute #gorgeous #amazing #beautiful #lovely #pretty #bestcouple #adorable #instadaily #baby #instapic

A post shared by The Cambridges 🇬🇧👑🎀 (@thecambridges_family) on

3. Hän hassuttelee lastensa kanssa

William on hauska isä, joka vitsailee, katselee lastensa kanssa taivalla lentäviä lentokoneita ja silittelee pupuja. William tekee usein myös hauskoja ilmeitä tai kujeilee muuten saadakseen lapsensa hyvälle tuulelle.

4. Hän on huolehtivainen ja rakastava isä

Tunteiden näyttäminen avoimesti julkisissa tilanteissa ei ole kuninkaallisille tyypillistä, mutta William ei pelkää osoittaa hellyyttä lapsiaan kohtaan. William käyttäytyy lapsiaan kohtaan suloisesti ja huolehtivaisesti oli kameroita paikalla tai ei.

Hän pitää lapsiaan usein sylissä, halaa, suukottaa, auttaa heitä portaissa ja silittää päätä.

5. Hän oli juuri ehdolla vuoden julkkisisäksi

Toukokuussa prinssi William asetettiin Iso-Britanniassa ehdolle vuoden julkkisisäksi vain muutama viikko sen jälkeen, kun hän ja Kate olivat saaneet kolmannen lapsensa. Celebrity Dad of the Year -äänestyksen voitti kuitenkin Youtube-tähti Mark Hoyle.

Lähteet: Hello!, Hello!Express, Daily Mail, Good Housekeeping

Kommentit (1)

Pelottava kuva, jossa yksi kävelee kokkareilla portaissa ja kantaa taaperoa yhdellä kädellä ja toinen käsikän ei ota mistään tukea.

Mutta jos lapsi on viaton ja hän tietäisi että omat vanhemmat ja itse kuluttaa paljon luonnonvaroja ja muualla lapset kuolevat, heidän takiaan, hän haluaisi kohtuullistaa ja luopua, näin koen, että viaton antaa viimeisen paitansa.

Mutta monet menettävät viattomuuden pienenä, kun kuulevat juoruilua ja pahaa toisista ja näin kasvavat pitämään itseään parempana.

Pelottava kuva, jossa yksi kävelee kokkareilla portaissa ja kantaa taaperoa yhdellä kädellä ja toinen käsikän ei ota mistään tukea.

Mutta jos lapsi on viaton ja hän tietäisi että omat vanhemmat ja itse kuluttaa paljon luonnonvaroja ja muualla lapset kuolevat, heidän takiaan, hän haluaisi kohtuullistaa ja luopua, näin koen, että viaton antaa viimeisen paitansa.

Mutta monet menettävät viattomuuden pienenä, kun kuulevat juoruilua ja pahaa toisista ja näin kasvavat pitämään itseään parempana.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *