Mainos: Bellavita
Mainos | Bellavita Janina Fry

Bellavita – uudistunut klassikko

Teksti:
Bellavita

Kaupallinen yhteistyö Bellavita

Olen opiskellut aikoinaan SKY- ja Cidesco-kosmetologiksi, koska olen aina ollut kiinnostunut ihon hyvinvoinnista ja miten huolehtia siitä mahdollisimman hyvin. Rakastan kokeilla erilaisia ihonhoito-sarjoja ja vertailla niiden toimivuutta. Kun alkukesästä minulta kysyttiin haluaisinko testata uudistunutta Bellavita-sarjaa, otin sen mielenkiinnolla vastaan.

Orion Pharman suosituissa ja tutuissa Bellavita- ja Bella-voiteissa on nyt entistä tehokkaammat raaka-aineet – retinoli ja bakuchioli. Aiempi A-vitamiinin muoto korvattiin tehokkaammalla retinolilla ja mukaan on lisätty kasviperäinen ja antioksidanttinen bakuchioli. Samassa uudistuksessa pakkaus sai helmeilevän kaunistuksen.

Retinolia kannattaa suosia etenkin ikääntyvällä iholla. Se ennaltaehkäisee ikääntymisen merkkejä sekä uudistaa ja vahvistaa ihoa. Tämän lisäksi se vähentää ihon juonteita ja valovaurioita ja edistää ihon kollageenin ja hyaluronihapon tuotantoa. Se tekee myös ihosta sileämmän ja tasoittaa sen sävyä. Piristävän lisän tuo bakuchioli, joka on ainesosana tunnettu kiinalaisesta lääketieteestä ja joka on raivannut tiensä kosmetiikkaan uutena trendikkäänä vaikutusaineena nimenomaan sen kollageenia lisäävällä vaikutuksella.

Ihonhoitorutiinini peruspilarit

Ihonhoitorutiinini peruspilarit ovat liikunta, riittävä uni ja ravintorikas ruokavalio sekä päivittäinen puhdistus laadukkailla ja hellävaraisilla puhdistusaineilla aamuin illoin. Kuorintaa teen korkeintaan kerran viikossa ja sen teen entsyymikuorintanaamiolla.

Hyvin puhdistettu iho vastaanottaa parhaiten hoitovoiteen tehoaineita. Olen myös aiemmin käyttänyt erilaisia retinolipitoisia kasvovoiteita, koska A-vitamiinista ja sen johdannaisista on runsaasti tutkimuksia aina 80-luvulta lähtien. Siitä on kiistaton näyttö ikääntymiseen liittyvissä muutoksissa eli retinoli ja sen teho on tunnettu jo vuosikymmeniä.

Tehokaksikko retinoli ja bakuchioli

Retinoli ja bakuchioli toimivat todella hyvin yhdessä uudistaen ja vahvistaen ihoa. Molemmat ainesosat vaikuttavat ihon ikääntymiseen ja kiinteyteen samalla, kun bakuchioli vahvistaa retinolin vaikutuksia.

Valitse Bellavita, jos haluat täyteläisen voiteen.

Valitse Bella, jos haluat kevyemmän voidetuntuman.

Retinolivoiteen kanssa on tärkeä muistaa päivisin käyttää kunnon aurinkosuojaa, koska retinoli herkistää ihoa auringonvalolle.

Tiesitkö että, Orion Pharma kehitti Bellavita-voiteet jo yli 60 vuotta sitten ja nämä A-vitamiinivoiteet ovatkin toimineet monien luottotuotteina vuosikaudet?

Vinkkejä miten aloittaa retinolivoiteen käyttö

  1. Aluksi iho saattaa reagoida retinoliin negatiivisesti kuivuudella ja punoituksella, mutta iho tottuu siihen ajan myötä. Aloita retinolituotteen käyttö ensin joka toisena tai joka kolmantena iltana. Levitä tuotetta puhtaalle iholle ohuelti. Jos iho tuntuu hyvältä, voit lisätä käyttökertoja vähitellen
  2. Voit sekoittaa tuotetta perusvoiteeseen tai käytössäsi olevaan muuhun kosteusvoiteeseen. Voit myös levittää kosteuttavan voiteen retinolivoiteen päälle
  3. Retinolia on tärkeää käyttää säännöllisesti ja pidemmällä aikavälillä, jotta tuloksia alkaa näkyä 
  4. Käytä aina vähintään SPF 30 päivä- tai aurinkovoidetta, sillä retinoli lisää ihon aurinkoherkkyyttä. Kaikkien iho ei siedä retinolia, varsinkin jos on erityisen kuiva iho, atooppinen iho tai ruusufinni. Retinoli ei sovi käytettäväksi raskauden tai imetyksen aikana.
  5. Bellavita-päivävoiteesta löytyy sekä hajustettu ja hajustamaton versio ja ne sisältävät myös E-vitamiinia 
  6. Bellavita-yövoide on taas päivävoidetta ravitsevampi ja nästä molemmista löytyy myös hajustettu ja hajusteeton vaihtoehto.

Lopuksi pari kysymystä

  • Oletko kokeillut retinolia sisältäviä kasvovoiteita ennen?
  • Onko sinulla jokin oma kauneudenhoitovinkki jonka haluat jakaa?

Vastaa näihin alla ja olet mukana arvonnassa, jossa voit voittaa ihanan Bellavita-tuotepaketin itsellesi (palkinnon arvo 90 €).

Osallistuthan myös Instagram liveen maanantai-iltana 30.8. klo 19.00 Instagram-tililläni! Keskustelen tuolloin ihonhoidosta Orionin asiantuntijoiden kanssa. Voit lähettää oman kysymyksesi meille livelähetystä varten tämän arvontalomakkeen kautta – myös kysymysten lähettäjät osallistuvat tuotepaketin arvontaan!

Arvonta on päättynyt. Kiitos kaikille osallistujille!

 

X