Mainos Kilpailut 2.5.2017

Piristä päivääsi pelaamalla bingoa!

Teksti: Yhteistyössä Bingoon.fi
Suomalaisten sydämet 1970-luvulla valloittanut bingo on nyt suositumpi kuin koskaan. Aloittelevan pelaajan kynnystä madaltaa 10 euron ilmainen peliraha, verkkopelaamisen mahdollisuus ja runsas voittojen määrä.

Tuntuuko arki toisinaan tylsältä? Telkkarista ei tule mitään kiinnostavaa, kotiteatterin leffat on katsottu moneen kertaan eikä sää innosta ulkoilemaankaan? Mitäpä jos hakisit piristävää ajanvietettä nettibingosta? Kotimainen bingoon.fi tarjoaa jännittäviä hetkiä ja runsaasti palkintoja pikkurahalla. Uutena pelaajana saat heti 10 euron edestä pelirahaa, jolla pääset tutustumaan jännittävään bingotunnelmaan ihan ilmaiseksi.

Helppoa ja hauskaa ajanvietettä

Nettibingossa pelaaminen on hauskaa ja voittaminen helppoa. Lapun täyttyessä rivi kerrallaan jännitys kasvaa koko ajan, sillä rivivoittojen jälkeen suurimman voittopotin korjaa ensimmäisenä koko ruudukkonsa täyteen saanut pelaaja.

Peliin voit osallistua yhdellä pelilapulla, mutta halutessasi voit kasvattaa voitonmahdollisuuksiasi pelaamalla monella lapulla samaa peliä. Oman pelitilanteen seuraaminen on silloinkin yhtä helppoa, sillä automatiikka hoitaa sen puolestasi. Osumiesi tarkistus tapahtuu reaaliajassa ja voitot siirtyvät varmasti pelitilillesi, vaikka puuhailisit pelin aikana jotain muuta.

Yhteisöllistä tunnelmaa myös netissä

Bingoon.fi-pelaajana pääset osallistumaan seitsemän suomalaisen bingohallin peleihin reaaliajassa. Jokaisessa hallissa peliä juontavat oikeat bingoemännät, jotka jakavat peliohjeita ja luovat aitoa bingotunnelmaa.

Nettibingoon sisältyvän chatin kautta voit ottaa yhteyttä muihin pelaajiin, jutella heidän kanssaan tai vaikka löytää uusia saman henkisiä ystäviä. Bingon harrastajat kohtaavat myös Facebookin bingoon.fi-sivulla, josta tykkäämällä pääset osallistumaan erilaisiin arvontoihin, sekä saat bonustarjouksia ja tietoa bingohallien tapahtumista eri puolilla maata.

Jaossa paljon suuriakin voittoja

Tiesitkö, että suomalaiset bingohallit jakavat voittoja 400 000 euron edestä joka kuukausi. Vuosittain jaossa on siis melkoinen jättipotti, joka jakautuu kaikkien bingopeliä harrastavien kesken.

Peruspeleissä voittojen suuruus vaihtelee muutamista kympeistä satasiin, mutta nettibingossa pääset mukaan myös hallien erikoispeleihin. Niissä voit euron tai parin panoksella voittaa jopa tuhansien eurojen voittoja.

Tutustu – saat 10 euroa ilmaista pelirahaa!

Jokainen maksuttoman pelitilin bingoon.fi-palveluun avaava saa pelirahaa 10 euron edestä pelitililleen. Tarttumalla tutustumistarjoukseen voit sinäkin kokeilla nettibingoa maksutta ja huomata, kuinka hauskaa se on. Pelata voit missä tahansa ja milloin tahansa, kun sinulla on pienikin vapaahetki.

Rekisteröidy nyt ja saat ilmaista pelirahaa! Lunasta 10 euron pelirahasi tästä.

Lunasta 10€ pelirahasi tästä!

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *