Juttuvirta

Mainos

Totuuksia nikotiinista

Nikotiinikorvaushoito voi tarjota pehmeän laskun matkalla kohti savutonta elämää. Mitä sen hyödyistä ja mahdollisista haitoista tiedämme?
Mainos

Silkkaa säästöä!

Tupakoinnin lopettava voi ilahduttaa itseään monilla arkisilla asioilla. Ja miksei välillä vähän juhlisikin.
Mainos

Monta tapaa onnistua

Valtaosa tupakoijista haluaisi lopettaa. Onnistuminen on useimmiten kiinni omasta huolellisesti valmistellusta ja oikein ajoitetusta päätöksestä.

10 vinkkiä tupakoinnin lopettamiseen

Tupakoinnin lopettaminen on yksi elämäsi suurimmista haasteista.Seuraavat vinkit tupakoinnin lopettamiseen auttavat sinua pysymään motivoituneena ja oikealla tiellä.
Mainos

Terveemmin ilman tupakkaa

Tupakointi on tapa, joka voi tulla monessa mielessä kalliiksi. Lopettaminen kannattaa aina, ikään katsomatta.
Mainos

Miten irti tupakasta?

Tahdonvoima ja riittävä motivaatio ovat ratkaisevia tekijöitä tupakoinnin onnistuneessa lopettamisessa. Laajan kyselytutkimuksen tulokset kertovat paljon muutakin mielenkiintoista tupakanhimosta ja sen taltuttamisesta. <sup>1</sup>

NICORETTE®-nikotiinivalmisteet on tarkoitettu tupakkariippuvuuden hoitoon. Ne lievittävät tupakoinnin lopettamisen yhteydessä esiintyviä vieroitusoireita. Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Kun aloitat hoidon, lopeta tupakointi kokonaan. Jos sinulla on krooninen ihosairaus (koskee vain laastareita), sydän- tai verisuonitauti, olet raskaana tai imetät, keskustele hoidosta lääkärisi kanssa. Ei alle 18-vuotiaille. Hengitysliitto Helin koordinoima maksuton STUMPPI-neuvontapuhelin ohjaa lopettamiseen liittyvissä kysymyksissä maanantaisin ja tiistaisin klo 10-18 ja torstaisin klo 13-16 numerossa 0800 148 484. Tämän sivuston julkaisija on McNeil, joka on yksinomaan vastuussa sisällöstä. Se on tarkoitettu suomalaiselle yleisölle. Kaikki sisältö ©Copyright McNeil. Kaikki oikeudet pidätetään.

X