Broilerikerrosleivät
Kerrosleipä on klassikkoherkku. Kotona aterimien kanssa syödessä täytettä voi olla reilusti. Kun kerroksiin laittaa vähän vähemmän täytettä, leipä toimii myös eväänä.
Ainekset
- 12 viipaletta vaaleaa vuokaleipää
- voita Voiteluun
- 2 isoa tomaattia viipaleina
- 1 pieni kerä salaattia
- 400 g kypsää broileria
- 8 viipaletta pekonia paistettuna
Valkosipulimajoneesi:
- 1 dl majoneesia
- valkosipulinkynsi
- ripaus suolaa
- 2 rkl sitruunamehua
Lisäksi:
- maalaisranskalaisia
Valmistusohje
1. Voitele leipäviipaleet ja paahda ne rapeiksi 200-asteisessa uunissa (noin 5 minuuttia) tai paistinpannulla.
2. Mausta majoneesi valkosipulilla, suolalla ja sitruunamehulla.
3. Lado neljälle paahtoleivälle tomaattiviipaleita, salaattia, revittyä broileria ja paistettua pekonia. Lusikoi päälle hieman majoneesia. Nosta täytteiden päälle toiset leivät ja tee samanlainen kerros. Nosta lopuksi päälle viimeiset leivät.
4. Tarjoile maalaisranskalaisten ja vihreän salaatin kera
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous