10.6.2012

Eväsleivät

Teksti: Taina Salovaara

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

6 isoa vuokaleipäviipaletta
1 prk tonnikalaa
1 iso avokado
1 dl majoneesia
sitruunamehua
tillisilppua
suolaa, pippuria

Valmistusohje

1. Survo tonnikala hienoksi haarukalla. Lisää sekaan puolet majoneesista. Mausta seos tillisilpulla, sitruunalla ja mustapippurilla.

2. Survo avokado, lisää majoneesia, sitruunamehua ja mausteet. Puolita leivät, jaa täytteet puolikkaille. Kokoa aina yksi leipä siten, että toiseen väliin tulee tonnikala- ja toiseen avokadotäytettä.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi