Gorgonzolaa ja päärynähilloketta
Suolaisen ja makean liitto on kerrassaan vastustamattoman hyvä. Tässä italialainen sinihomejuusto, gorgonzola saa rinnalleen makeaa päärynähilloketta.
Ainekset
Gorgonzolaa ja päärynähilloketta:
- 150 g gorgonzolaa
- 4 päärynää
- 2 dl sokeria
- 1/2 tl suolaa
- 1/2 dl vaaleaa balsamietikkaa
- tuoretta rosmariinia
Valmistusohje
1. Ota juusto huoneenlämpöön noin tuntia ennen tarjoilua.
2. Kuutioi päärynät ja laita ne kattilaan. Lisää sokeri, suola, balsamietikka ja hieman tuoretta rosmariinia. Kuumenna seos koko ajan sekoitellen ja anna sitten hautua miedolla lämmöllä 15–20 minuuttia.
3. Jäähdytä.
4. Jaa juusto lautasille ja lusikoi päälle päärynähilloketta.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous