Grillattu hummeri
Grillattu hummeri toimii hyvin kalahenkisen aterian alkupalana.
Ainekset
- 2 kpl keitettyä hummeria, à 400 g
- 50 g voita
- 2 sipulia
- puolikas purjosipulia
- 20 g ruohosipulia
- 0.5 dl valkoviiniä
- 1 dl kermaa
- 2 munankeltuaista
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
Grillattu hummeri tuo aterialle luksusta.
Keitä eläviä hummereita kiehuvassa, suolalla maustetussa vedessä 3-5 minuuttia koosta riippuen ja jäähdytä.
Halkaise hummerit ja irrota lihat.
Hakkaa sipulit pieniksi ja kuullota kasarissa voissa. Lisää valkoviini ja kerma. Mausta suolalla ja pippurilla. Keitä 15 minuuttia ja vatkaa joukkoon keltuaiset. Lisää hakatut hummerin lihat.
Täytä hummerinpuolikkaat ja gratinoi grillissä tai uunissa grillivastusten alla.
Tarjoile hummeria esimerkiksi kala-aterian alkupalana.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous