Hedelmäinen joulukalkkuna
Hedelmäinen joulukalkkuna on mehevä ja maukas, täytetty aprikooseilla.
Ainekset
- 500 g kalkkunan fileetä (noin)
- 0.5 tl mineraalisuolaa
- 0.3 tl rouhittua mustapippuria
- 1 tl currya
- 1 tl timjamia
- 10 kuivattua aprikoosia (noin)
Valmistusohje
- Tee kalkkunan rintafileeseen terävällä veitsellä syvä viilto ja avaa liha. Mausta liha joka puolelta mineraalisuolalla, musta-pippurilla, currylla ja timjamilla.
- Levitä aprikoosit rintafileen päälle, ummista filee takaisin alkuperäiseen muotoon. Sido filee kastellulla puuvillalangalla tai kiinnitä se cocktailtikuilla.
- Nosta täytetty rintafilee uunivuokaan ja kypsennä 175 asteen uuninlämmössä noin puoli tuntia.
- Poista lanka tai tikut ja leikkaa rintafilee viipaleiksi.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous