Helppo puolukkabanoffee
Murupohjaisen banoffeen valmistukseen ei tarvita edes uunia. Piirakan päälle valutettu kinuski on valmistuote, jota myydään isoissa marketeissa.
Ainekset
Helppo puolukkabanoffee:
- 1 pkt (noin 250 g) kandisokerikeksejä
- 75 g sulatettua voita
- 2-3 banaania viipaleina
- 1 prk (379 g) karamellisoitua kondensoitua maitoa (dulce de leche)
- 200 g pakastepuolukoita
- (2 dl vispikermaa + vaniljasokeria)
Valmistusohje
1. Murskaa keksit. Sekoita voisula muruihin. Painele keksiseos halkaisijaltaan noin 22 cm:n kokoisen vuoan pohjalle.
2. Lisää päälle banaaniviipaleet ja kondensoitu maito. Kaada päälle puolukat. Voit lisätä banoffeen pinnalle myös vaniljasokerilla maustettua kermavaahtoa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous