Reseptit

Helppo puolukkabanoffee

21.10.2018 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Kristiina Kurronen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

6

Arvostelu

Murupohjaisen banoffeen valmistukseen ei tarvita edes uunia. Piirakan päälle valutettu kinuski on valmistuote, jota myydään isoissa marketeissa.

Ainekset

Helppo puolukkabanoffee:

1 pkt (noin 250 g) kandisokerikeksejä
75 g sulatettua voita
2-3 banaania viipaleina
1 prk (379 g) karamellisoitua kondensoitua maitoa (dulce de leche)
200 g pakastepuolukoita
(2 dl vispikermaa + vaniljasokeria)

Valmistusohje

1. Murskaa keksit. Sekoita voisula muruihin. Painele keksiseos halkaisijaltaan noin 22 cm:n kokoisen vuoan pohjalle.

2. Lisää päälle banaaniviipaleet ja kondensoitu maito. Kaada päälle puolukat. Voit lisätä banoffeen pinnalle myös vaniljasokerilla maustettua kermavaahtoa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme