Reseptit

Helppo puolukkabanoffee

Murupohjaisen banoffeen valmistukseen ei tarvita edes uunia. Piirakan päälle valutettu kinuski on valmistuote, jota myydään isoissa marketeissa.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Kristiina Kurronen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

6

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Helppo puolukkabanoffee:

  • 1 pkt (noin 250 g) kandisokerikeksejä
  • 75 g sulatettua voita
  • 2-3 banaania viipaleina
  • 1 prk (379 g) karamellisoitua kondensoitua maitoa (dulce de leche)
  • 200 g pakastepuolukoita
  • (2 dl vispikermaa + vaniljasokeria)

Valmistusohje

1. Murskaa keksit. Sekoita voisula muruihin. Painele keksiseos halkaisijaltaan noin 22 cm:n kokoisen vuoan pohjalle.

2. Lisää päälle banaaniviipaleet ja kondensoitu maito. Kaada päälle puolukat. Voit lisätä banoffeen pinnalle myös vaniljasokerilla maustettua kermavaahtoa.

X