
Italialainen kauravuoka
Italialainen kauravuoka syntyy valmiista kaura-ateria-aineksesta. Mozzarella antaa paistokselle mehevyyttä ja tomaatit raikkautta.
Ainekset
Italialainen kauravuoka
- 1-2 sipulia
- 3 valkosipulinkynttä
- 1 rkl öljyä
- 1 tl paprikajauhetta
- 1 tl oreganoa tai pizzamaustetta
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 1 pss (250 g) tomaatti-kaura-ateria-ainesta (Myllärin)
- 6 dl vettä
- 1 pallo (125 g) mozzarellaa
- 10 minitomaattia
- mustapippuria
- basilikaa
Valmistusohje
Kauravuoka tehdään helposti näin:
1. Suikaloi sipulit, hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit pehmeiksi öljyssä.
2. Kaada ateria-aines uunivuokaan. Lisää sipulit, mausteet, tomaattipyree ja vesi. Sekoita hyvin.
3. Kypsennä vuokaa 200-asteisen uunin keskitasolla 30 minuuttia.
4. Revi mozzarella paloiksi ja lisää kuuman paistoksen päälle. Lohko tomaatit ja lisää ruoan päälle, rouhaise pinnalle mustapippuria. Viimeistele italialainen kauravuoka tuoreilla basilikanlehdillä.
Katso myös: Kaura-kasvispihvit
Katso myös Kotiliesi.fi: Broilerivuoka
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous