Reseptit 2.12.2013

Jauheliha-perunapata

Teksti: Hanna Gullichsen Kuvat: Pekka Holmström

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Ainekset

500-600 g perunoita kuorittuna ja viipaloituna
400 g jauhelihaa
2 sipulia
suolaa
mustapippuria
2 dl kanalientä
vettä

Valmistusohje

Jauheliha-perunapata on helppo ja nopea arkiruoka.

Ruskista jauheliha, siirrä se pataan viipaloidun sipulin ja perunoiden kera. Suolaa ja pippuroi, sekoita kevyesti. Lisää kanaliemi ja vettä siten, että seos juuri ja juuri peittyy. Hauduta pataa miedolla lämmöllä kannen alla noin 20 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.

Tutustu myös tämä reseptin tekijän, Hannan, Safkaa-blogiin

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi