
Jauheliha-perunapata
Arkikiireiden keskellä ruoanlaiton toivoisi olevan vaivatonta ja helppoa. Täten jauheliha-perunapata on juuri täydellinen kotiruoka.
Ainekset
- 500-600 g perunoita kuorittuna ja viipaloituna
- 400 g jauhelihaa
- 2 sipulia
- suolaa
- mustapippuria
- 2 dl kanalientä
- vettä
Valmistusohje
Jauheliha-perunapata on helppo ja nopea arkiruoka.
Ruskista jauheliha, siirrä se pataan viipaloidun sipulin ja perunoiden kera. Suolaa ja pippuroi, sekoita kevyesti. Lisää kanaliemi ja vettä siten, että seos juuri ja juuri peittyy. Hauduta pataa miedolla lämmöllä kannen alla noin 20 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.
Tutustu myös tämä reseptin tekijän, Hannan, Safkaa-blogiin
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous