Reseptit

Jauheliha-perunapata

Arkikiireiden keskellä ruoanlaiton toivoisi olevan vaivatonta ja helppoa. Täten jauheliha-perunapata on juuri täydellinen kotiruoka.

Teksti:
Hanna Gullichsen
Kuvat:
Pekka Holmström

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 500-600 g perunoita kuorittuna ja viipaloituna
  • 400 g jauhelihaa
  • 2 sipulia
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 2 dl kanalientä
  • vettä

Valmistusohje

Jauheliha-perunapata on helppo ja nopea arkiruoka.

Ruskista jauheliha, siirrä se pataan viipaloidun sipulin ja perunoiden kera. Suolaa ja pippuroi, sekoita kevyesti. Lisää kanaliemi ja vettä siten, että seos juuri ja juuri peittyy. Hauduta pataa miedolla lämmöllä kannen alla noin 20 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.

Tutustu myös tämä reseptin tekijän, Hannan, Safkaa-blogiin

X