18.6.2012

Juureslaatikko

Teksti: Maarit Cederberg

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

1 lanttu
4 porkkanaa
4 palsternakkaa
2 sipulia
2 dl kasvislientä
4 dl kermaa tai kookoskermaa
2 tl suolaa

päälle:

1 dl korppujauhoja

Valmistusohje

Leikkaa kuoritut juurekset tikuiksi kuten Janssonin kiusausta tehdessä. Lado laakeaan vuokaan. Kiehauta kasvisliemi (liemikuutiosta) ja kerma. Kaada liemi vuokaan juuresten päälle. Ripota pintaan korppujauho. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi