Reseptit

Juureslaatikko

Valmista juureslaatikko lantusta, porkkanasta ja palsternakasta.
Teksti: Maarit Cederberg

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 lanttu
  • 4 porkkanaa
  • 4 palsternakkaa
  • 2 sipulia
  • 2 dl kasvislientä
  • 4 dl kermaa tai kookoskermaa
  • 2 tl suolaa

päälle:

  • 1 dl korppujauhoja

Valmistusohje

Leikkaa kuoritut juurekset tikuiksi kuten Janssonin kiusausta tehdessä. Lado laakeaan vuokaan. Kiehauta kasvisliemi (liemikuutiosta) ja kerma. Kaada liemi vuokaan juuresten päälle. Ripota pintaan korppujauho. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia.

X