Reseptit

Kantarellileivät alkupalaksi

5.8.2016 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Ari Heinonen/Otavamedia

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos
Pieni kopallinen minikantarelleja riittää hyvin neljään italialaiseen kantarellileipään

Ainekset

4 viipaletta vaaleaa leipää
3 dl pieniä kantarelleja
1 rkl oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
3 rkl raastettua parmesaania
basilikaa ja persiljaa

Valmistusohje

1. Paista sienet öljyssä, mausta valkosipulilla, suolalla ja pippurilla.

2. Paista leivät öljyssä, lisää päälle sienet, parmesaani ja silputut yrtit.

Lisää alkuruokia kantarelleista:

772262-sienikeitto.jpg

Juustoinen sienikeitto

188520-perunaletut.jpg

Perunaletut, sienisalaatti ja kylmäsavulohitartar

791650-sieninyytit_Marstio.jpg

Sieninyytit

Kotiliesi.fi: Juustoinen kantarellimunakasrulla

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme