Reseptit

Kesäkurpitsasalaatti

Tällä reseptillä valmistat kesäkurpitsasalaattia useamman annoksen.

Teksti:
Sirkka Hirvonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 kg kesäkurpitsaa
  • 250 g sipuleita
  • 2 dl hienonnettua tilliä

Liemi

  • 4 dl vettä
  • 2 dl väkiviinaetikkaa (mustaherukanmakuista)
  • 2 dl sokeria
  • 1 rkl suolaa

Valmistusohje

Huuhdo ja hienonna kesäkurpitsat. Kuori ja hienonna sipulit.

Kuumenna liemen aineet kiehuviksi ja lisää kesäkurpitsa sekä sipulit. Keitä 2–3 minuuttia. Lisää tilli ja kuumenna seos.

Jaa seos pestyihin, kuumennettuihin lasitölkkeihin. Sulje tölkit ja säilytä viileässä.

X