Kevyt marjahillo
Marjahilloa nauttisi vaikka päivittäin niin puuron, jogurtin kuin paahtoleivänkin päällä. Onneksi kevyen marjahillon resepti tekee tästä makeasta herkusta hitusen parempaa keholle.
Ainekset
- 2 l marjoja (mielellään eri laatuja, kuten vadelmia, mansikoita ja/tai mustikoita)
- 1/2 dl vettä
- 1 pkt hillo-marmeladisokeria
Valmistusohje
Kevyt marjahillo sopii herkutteluhetkiin.
Pane puhdistetut marjat ja vesi kattilaan. Kaada hillo-marmeladisokeri päälle. Kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja keitä muutama minuutti välillä sekoittaen.
Anna jäähtyä noin 10 minuuttia. Kuori vaahto pinnalta pois. Jaa hillo pestyihin ja kuumennettuihin tölkkeihin. Sulje tölkit heti ja säilytä hillo viileässä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous