Kookossuklaapalat
Paahtaminen tuo kookoshiutaleisiin ihanan karamellimaisen maun.
Ainekset
- 175 g kaurakeksejä
- 50 g voita sulatettuna
- 50 g maapähkinävoita pehmennettynä
- ½ dl sokeria
- 200 g tummaa suklaata
- 1 prk (397 g) makeutettua maitotiivistettä (kondensoitua maitoa)
- 2 dl kookoshiutaleita paahdettuina
Valmistusohje
1. Hienonna keksit jauhelmaksi tehosekoittimessa. Sekoita joukkoon voisula ja pehmeä maapähkinävoi sekä sokeri. Painele seos tasaiseksi kerrokseksi leivinpaperilla peitettyyn keskikokoiseen uunivuokaan.
2. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa ja sekoita nopeasti joukkoon makeutettu maitotiiviste. Levitä seos keksipohjan päälle.
3. Ripottele pinnalle kuumalla paistinpannulla kullanruskeiksi paahdetut kookoshiutaleet ja nosta herkku jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi.
4. Leikkaa paloiksi ja herkuttele. Säilytä jääkaapissa.
Katso myös:
Pähkinä-marjasuklaa, Ruoka.fi
Pähkinä-suklaafudge, Ruoka.fi
Suklaanamut, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous