Ladunaukaisijan linssipata
Ladunaukaisijan linssipadassa maistuu rapea pekoni, linssit ja juurekset. Nauti tuoreen leivän kera.
Ainekset
- puoli pakettia pekonia
- 0.5 dl kuivattua sipulia
- 0.5 dl kuivattua purjoa
- 2 valkosipulin kynttä
- 0.5 dl kuivattuja keittovihanneksia tai juuressekoitusta
- 1.5 dl punaisia linssejä
- 3 rkl tomaattikeittoa
- 2 maustemittaa timjamia
- 1 laakerinlehti
- 6 dl vettä
Valmistusohje
Leikkele pekoni pieniksi palasiksi ja paista palat miedolla lämmöllä rapeiksi. Siirrä pekoni lautaselle. Hauduta omassa pussissaan liotettuja sipulia ja purjoa sekä hienonnettua valkosipulia sulaneessa rasvassa, kunnes ne kuullottuvat. Lisää sitten vesi, tomaattikeittojauhe, mausteet sekä liotetut eittovihannekset ja linssit. Kypsennä 10 minuuttia. Lopuksi pistä pekonit joukkoon ja ruoka on valmista.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous