Maapähkinä-vadelmakranssit
Täyteläistä maapähkinävoikranssia piristää keskelle pursotettu vadelmahillosydän.
Ainekset
Maapähkinä-vadelmakranssit:
- 100 g voita tai margariinia
- 1 dl maapähkinävoita
- 2 dl tomusokeria
- 2 dl vehnäjauhoja
- 2 rkl kaakaojauhetta
- 1 tl leivinjauhetta
- 1/4 tl vaniljajauhetta
Lisäksi:
- 1 dl vadelmahilloa
Valmistusohje
1. Vatkaa kulhossa voi tai margariini, maapähkinävoi ja tomusokeri keskenään tasaiseksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet ja siivilöi taikinan joukkoon. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
2. Kaavi taikina pursotinpussiin, jossa on esim. kranssitylla. Pursota keksit leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Siirrä pelti kylmään noin puoleksi tunniksi, jotta keksit jähmettyvät.
3. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Paista keksejä noin 10 minuuttia. Anna keksien jäähtyä pellillä. Pursota tai lusikoi keksien keskelle vadelmahilloa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous