Manteli-marjanamu
Ainekset
- 0.5 dl kuohukermaa
- 200 g tummaa taloussuklaata
- 100 g valkosuklaata
- 0.5 dl tomusokeria
- 1 dl kuivattuja mustikoita tai karpaloita
- 1 dl kokonaisia kuorimattomia manteleita
- 1 tl vaniljasokeria tai/ja
- kanelia
Valmistusohje
Kuumenna kerma kattilassa kiehumispisteeseen. Ota liedeltä ja lisää pilkotut suklaat ja tomusokeri. Nosta kattila lämpimälle levylle tai vesihauteeseen ja anna suklaan sulaa. Vatkaa seos puuhaarukalla notkeaksi. Lisää marjat ja mantelit. Mausta ja sekoita.
Vuoraa laakea rasia kelmulla ja kumoa suklaaseos vuokaan. Anna jäähtyä ja jähmettyä kylmässä. Paloittele puolen sentin viipaleiksi.
Tarjoa esimerkiksi jälkiruokana marjaliköörin tai vahvan kahvin kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous