Mustikka-vadelma-chiahillo
Raakahillo on niin nopea tehdä, että sitä voi pyöräyttää pienen purkillisen kerrallaan, koska se ei säily jääkaapissa yhtä pitkään kuin sokeriin tehty hillo.
Ainekset
- 500 g mustikoita ja vadelmia
- 1,5 dl hunajaa
- 2 limetin mehu
- ripaus kardemummaa
- 1 dl chiasiemeniä
Valmistusohje
n. 1 l hilloa
1. Mittaa marjat, hunaja, limettimehu ja kardemumma tehosekoittimeen ja sekoita seos tasaiseksi.
2. Kääntele soseen joukkoon chiasiemenet.
3. Purkita seos puhtaisiin desinfioituihin purkkeihin ja säilytä viileässä.
4. Huom! Raakahillo kestää jääkaapissa hyvänä noin 1 viikon.
Lisää hyviä hilloja:
Kotiliesi.fi: Mausteinen mustikkahillo
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous