Mustikka-limettihillo
Mustikka-limettihillo säilyy kätevästi lasipurkissa. Nauti hillo esimerkiksi paahtoleivän kaverina.
Ainekset
Mustikka-limettihillo
- 1 l mustikoita
- 2 limetin mehu ja raastettu kuori
- 1 rkl raastettua inkivääriä
- 2 1/2 dl hillosokeria
Valmistusohje
Mustikka-limettihillo tehdään näin:
1. Pese limetti huolella ja raasta sen kuori. Kuori inkivääri ja raasta. Tarkasta mustikat, ettei joukossa ole huonolaatuisia.
2. Pane mustikat, limettimehu ja -raaste sekä raastettu inkivääri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää sokeri, sekoita ja keitä mustikka-limettihilloa hiljalleen 10 minuuttia.
3. Kaada mustikka-limettihillo puhtaisiin lasipurkkeihin ja säilytä viileässä.
Saatat pitää myös punaisista marjoista tehdystä hillosta tai nektariini-minttuhillo.
Lue myös: Hilloresepti, joka toimii taatusti – opettele hillon peruskaava tällä ohjeella
Katso myös Kotiliesi.fi: Hillo ilman sokeria – onko se lainkaan hilloa? Martat vastaavat
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous