Omenalla täytetyt nauriit
Omenalla täytetyt nauriit maistuvat parhaiten nuudelien kera.
Ainekset
- 8 naurista
- vettä
- suolaa
täyte:
- 2 keskikokoista omenaa
- 1 keltasipuli
- 1 pkt herkkusienia tai
- 200 g tatteja
- 200 g pinaattia
- kardemummaa
- 2 rkl soijaa
- oliiviöljyä
- hienonnettua lehtipersiljaa
tarjoiluun:
- yrttistä kasvislientä nuudeleita
Valmistusohje
Pese ja keitä nauriit suolavedessä. Jäähdytä. Leikkaa nauriista kannet ja koverra juurekset ontoiksi.
Hienonna herkkusienet tai tatit, kuoritut omenat ja sipuli. Poista pinaateista lehtiruodit ja silppua.
Kypsennä ainekset oliiviöljyssä. Mausta kardemummalla, soijalla, suolalla ja valkopippurilla.
Lisää lopuksi hienonnettua lehtipersiljaa maun mukaan. Jäähdytä.
Täytä nauriit omena-sieniseoksella ja aseta kannet lakiksi.
Lämmitä kevyesti ennen tarjoilua. Tarjoile yrttisen kasvisliemen kera. Liemen joukkoon voi lisätä vähän nuudeleita.
Ohje: Markus Aremo ja Kenneth Saja
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous