Papusalsa
Papusalsa valmistuu kätevästi kidneypavuista, tomaatista, sipulista ja paprikasta. Makua se saa puolestaan chilistä, hunajasta sekä basilikasta.
Ainekset
- 1 punasipuli
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 1-2 chiliä
- 1 paprika
- 5 kypsää tomaattia
- ruukullinen basilikaa
- 1 tlk (400/250 g) kidneypapuja
- 1 rkl öljyä
- 1 rkl balsamiviinietikkaa
- 1 rkl hunajaa
- mineraalisuolaa
- rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
Kuori ja hienonna punasipuli sekä valkosipulinkynnet. Huuhdo ja halkaise chilit sekä paprika. Poista niistä kanta sekä siemenet. Hienonna chilin- ja paprikanpuolikkaat. Huuhdo ja hienonna tomaatit. Hienonna basilika. Valuta pavut.
Sekoita kaikki hienonnetut aineet ja pavut keskenään. Sekoita joukkoon öljy, balsamiviinietikka sekä hunaja ja mausta salsa maun mukaan mineraalisuolalla sekä mustapippurilla.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous