Reseptit

Pekoni-oliivi -possurulla

26.4.2012 Teksti: Visa Nurmi

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

Arvostelu

Pekonilla ja oliiveilla täytetty possurulla loistaa illallispöydän pääruokana. Sinappisen possurullan kanssa tarjoillaan lanttulaatikkoa.

Ainekset

600 g porsaan ulkofileetä
170 g pekonia
50 g vihreitä oliiveja viipaloituna
3 rkl Dijon-sinappia
mustapippuria myllystä
suolaa

Valmistusohje

Leikkaa filee 7–8 mm paksuiseksi laataksi terävällä veitsellä fileetä pituussuuntaan kiertäen. Sivele levylle sinappi ja mausta kevyesti suolalla sekä mustapippurilla.

Lado levylle pekoniviipaleet ja oliiviviipaleet.

Kääri levy tiiviiksi rullaksi ja sido se paistilangalla tiukaksi paketiksi. Ruskista rullan pinta kevyesti pannulla. Mausta pinta varovasti suolalla ja pippurilla. Kypsennä paistovuoassa 200-asteessa ensin noin 15 minuuttia. Kääri rulla alumiinifolioon ja jatka paistamista vielä 15–20 minuuttia.

Anna lihan vetäytyä hetki ennen leikkaamista.

Kastikkeen voit tehdä sekoittamalla lihan paistoliemeen hiukan sinappia ja tilkan kermaa. Kuumenna kastike ja sekoita se tasaiseksi.

Tarjoile lanttulaatikon kera.

Julkaistu aiemmin

suomen-kuvalehti

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme