
Perunasalaatti
Mausta perunasalaatti simppelisti mineraalisuolalla ja mustapippurilla.
Ainekset
- 1 parsakaali
- vettä
- mineraalisuolaa
- 0.5 kg keitettyjä varhaisperunoita
- 3 varrellista sipulia
- mineraalisuolaa
- rouhittua mustapippuria
- öljyä
- pinaatin- tai salaatinlehtiä
kastike:
- 1 sitruunan mehu
- 1.5 dl ölyä
- 3 rkl (dijonin)sinappia
- mineraalisuolaa
- rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
Paloittele parsakaali. Kiehauta palat miedosti mineraalisuolalla maustetussa vedessä. Viipaloi perunat ja leikkaa varrelliset sipulit renkaiksi.
Kuumenna tilkka öljyä paistinpannussa. Lisää perunat, parsakaali sekä sipulit ja kuumenna niitä pari minuuttia koko ajan sekoittaen. Mausta maun mukaan mineraalisuolalla ja mustapippurilla.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous