Reseptit

Pienet minttusuklaabrowniet

29.12.2014 Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Kari Hautala/Otavamedia Oy

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

8

Arvostelu

Ainekset

200 g voita
100 g tummaa suklaata
100 g tummaa minttusuklaata
3 dl sokeria
3 kananmunaa
1 dl vehnäjauhoja

Lisäksi:

6-8 minttusuklaapalaa
tarjoiluun:
vaniljajäätelöä

Valmistusohje

Annoskokoiset minttusuklaabrowniet sopivat vaikka juhla-aterian jälkiruoaksi. Tee taikina valmiiksi vuokiin ja paista hetkeä ennen tarjoilua.

1. Sulata voi kattilassa, nosta kattila liedeltä ja lisää paloitellut suklaat. Anna suklaan sulaa seosta sekoitellen.
2. Lisää sokeri ja kun seos on jäähtynyt, lisää kananmunat yksitellen. Lisää myös vehnäjauhot ja sekoita taikina tasaiseksi.
3. Jaa taikina pieniin uuninkestäviin annosvuokiin tai vaikkapa blinipannuihin. Painele pinnoille muutama minttusuklaapala ja paista 200-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
4. Jäähdytä hieman ja tarjoile vielä lämpimät annosbrowniet vaniljajäätelön kera.

Kommentit (1)

Aineksissa on 100g tummaa minttusuklaata. Tarkoittaako se jotain mintulla maustettua suklaata levystä vai After Eight-suklaata?




0



0

Aineksissa on 100g tummaa minttusuklaata. Tarkoittaako se jotain mintulla maustettua suklaata levystä vai After Eight-suklaata?




0



0

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *