Reseptit

Punahakkelus

Teksti:
Maarit Cederberg

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 4 tomaattia
  • 1 paprika
  • 1 sipuli
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl hunajaa
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 8 kookasta basilikanlehteä
  • valkopippuria

Valmistusohje

Kasta tomaatit kiehuvaan veteen ja odota kunnes kuori poksahtaa rikki. Ota vedestä ja irrota kuori. Anna tomaattien hiukan jäähtyä. Paloittele ja hakkaa veitsellä murskeeksi.

Kuori ja silppua sipuli. Poista paprikasta siemenet ja leikkaa paprika kuutioiksi. Pane tomaatti, paprika ja sipuli kulhoon. Mausta suolalla, hunajalla ja oliiviöljyllä.

Lisää maustuneeseen hakkelukseen basilikanlehdet. Sekoita kuuman, juuri keitetyn pastan joukkoon ja tarjoa savukalan kanssa.

X