Punahakkelus
Ainekset
- 4 tomaattia
- 1 paprika
- 1 sipuli
- 1 tl suolaa
- 1 tl hunajaa
- 4 rkl oliiviöljyä
- 8 kookasta basilikanlehteä
- valkopippuria
Valmistusohje
Kasta tomaatit kiehuvaan veteen ja odota kunnes kuori poksahtaa rikki. Ota vedestä ja irrota kuori. Anna tomaattien hiukan jäähtyä. Paloittele ja hakkaa veitsellä murskeeksi.
Kuori ja silppua sipuli. Poista paprikasta siemenet ja leikkaa paprika kuutioiksi. Pane tomaatti, paprika ja sipuli kulhoon. Mausta suolalla, hunajalla ja oliiviöljyllä.
Lisää maustuneeseen hakkelukseen basilikanlehdet. Sekoita kuuman, juuri keitetyn pastan joukkoon ja tarjoa savukalan kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous