Reseptit

Raikas vuohenjuustosalaatti

8.5.2012 Teksti: Katri Schröder

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos
Tässä salaatissa vuohenjuusto saa kaverikseen herneenpalkoja sekä nuoria raparperinvarsia.

Ainekset

1 pussi (100 g) valmista salaattisekoitusta
1 l herneenpalkoja
3-4 nuorta raparperinvartta
200 g vuohenjuustoa
50 g saksanpähkinöitä

Kastike

2 rkl oliiviöljyä
1 rkl hunajaa
1 rkl valkoista balsamiviinietikkaa

Valmistusohje

1. Huuhtele ja linkoa salaatit kuiviksi. Revi tarjoilulautasille.

2. Riivi herneet ja ryöppää nopeasti kiehuvassa vedessä paloiteltujen raparperien kanssa.

3. Levitä raparperit ja herneet salaattipedille.

4. Leikkaa vuohenjuusto annospaloiksi ja paahda kuumien grillivastusten alla niin, että pinta saa hieman väriä. Nostele juustot salaatin pinnalle.

5. Murskaa hieman pähkinöitä ja ripottele salaatin pinnalle.

6. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta kastike ennen tarjoilua salaatin päälle.

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme