Raikas vuohenjuustosalaatti
Tässä salaatissa vuohenjuusto saa kaverikseen herneenpalkoja sekä nuoria raparperinvarsia.
Ainekset
- 1 pussi (100 g) valmista salaattisekoitusta
- 1 l herneenpalkoja
- 3-4 nuorta raparperinvartta
- 200 g vuohenjuustoa
- 50 g saksanpähkinöitä
Kastike
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl hunajaa
- 1 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
Valmistusohje
1. Huuhtele ja linkoa salaatit kuiviksi. Revi tarjoilulautasille.
2. Riivi herneet ja ryöppää nopeasti kiehuvassa vedessä paloiteltujen raparperien kanssa.
3. Levitä raparperit ja herneet salaattipedille.
4. Leikkaa vuohenjuusto annospaloiksi ja paahda kuumien grillivastusten alla niin, että pinta saa hieman väriä. Nostele juustot salaatin pinnalle.
5. Murskaa hieman pähkinöitä ja ripottele salaatin pinnalle.
6. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta kastike ennen tarjoilua salaatin päälle.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous