Raparperi-mansikkakiisseli
Tarjoa raparperi-marjakiisselin kanssa nokare mintunlehdillä viherrettyä vaniljajäätelöä tai kylmää luonnonjogurttia.
Ainekset
- 4 raparperinvartta
- 1 dl hunajaa tai tummaa sokeria
- 8 dl vettä
- 4 rkl perunajauhoa +
- 1 dl kylmää vettä,
- 1 tl kanelia
päälle:
- kanelisokeriseosta
Valmistusohje
Raparperi-mansikkakiisseli valmistuu näin.
Paloittele huuhdotut raparperit kanelilla ja sokerilla maustettuun veteen. Keitä kunnes raparperi pehmenee. Suurusta raparperi-mansikkakiisseli vesitilkkaan sekoitetulla perunajauholla. Jaa kuuma kiisseli annosmaljoihin ja ripota pinnalle vielä kanelisokeriseosta.
Tarjoa kiisselin kanssa nokare mintunlehdillä viherrettyä vaniljajäätelöä tai kylmää luonnonjogurttia.
Katso myös: Raparperi-mansikkasmoothie
Katso myös Kotiliesi.fi: Raparperipiirakka on kauden odotetuin herkku – valitse oma suosikkisi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous