Raparperi-mansikkakiisseli
Reseptit

Raparperi-mansikkakiisseli

Tarjoa raparperi-marjakiisselin kanssa nokare mintunlehdillä viherrettyä vaniljajäätelöä tai kylmää luonnonjogurttia.
Teksti: Maarit Cederberg

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

6

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 4 raparperinvartta
  • 1 dl hunajaa tai tummaa sokeria
  • 8 dl vettä
  • 4 rkl perunajauhoa +
  • 1 dl kylmää vettä,
  • 1 tl kanelia

päälle:

  • kanelisokeriseosta

Valmistusohje

Raparperi-mansikkakiisseli valmistuu näin.

Paloittele huuhdotut raparperit kanelilla ja sokerilla maustettuun veteen. Keitä kunnes raparperi pehmenee. Suurusta raparperi-mansikkakiisseli vesitilkkaan sekoitetulla perunajauholla. Jaa kuuma kiisseli annosmaljoihin ja ripota pinnalle vielä kanelisokeriseosta.

Tarjoa kiisselin kanssa nokare mintunlehdillä viherrettyä vaniljajäätelöä tai kylmää luonnonjogurttia.

Katso myös: Raparperi-mansikkasmoothie

Katso myös Kotiliesi.fi: Raparperipiirakka on kauden odotetuin herkku – valitse oma suosikkisi

X