15.5.2012

Remouladekastike

Teksti: Jaana Vetikko, Kari Nyberg

Valmistusaika

yli 2h

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Klassinen, kurkkusalaatilla mehevöitetty majoneesi toimii mainiosti esimerkiksi kalan kastikkeena.

Ainekset

1 prk majoneesia
1 dl kurkkusalaattia
2 rkl juoksevaa hunajaa
1 porkkana
1 pienehkö sipuli
1 rkl sitruunamehua
1-2 tl sitruunapippuria
hienonnettua tilliä
appelsiini- tai omenatuoremehua

Valmistusohje

Kaada majoneesi tilavaan kulhoon ja lisää sitruunamehu hyvin sekoittaen. Sekoita kurkkusalaatti ja hunaja keskenään. Lisää seos majoneesiin. Raasta porkkana hienolla terällä ja silppua sipuli hienoksi. Lisää ne kastikkeeseen. Sekoita ja mausta sitruunapippurilla ja tillillä. Jos kastike tuntuu liian paksulta, ohenna sitä appelsiini- tai omenatuoremehulla.

Anna maustua jääkaapissa vähintään pari tuntia. Valmis kastike säilyy jääkaapissa noin viikon.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi