Reseptit

Retiisi-fetasalaatti

Retiisin ja mintun maut sopivat loistavasti yhteen. Kolmanneksi pyöräksi salaattikulhoon murennettu feta täydentää tämän superhelpon salaatin ruokaisammaksi

Teksti:
Pipsa Hurmerinta
Kuvat:
Kristiina Kurronen / Otavamedia

Kesäkuu on salaattien juhla-aikaa! Kokeile fetaa ja retiisi yhdessä.

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

2

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 nippu retiisejä
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1/2 luomusitruunaa
  • 100 g vahvaa fetajuustoa
  • 2 rkl silputtua minttua
  • mustapippuria

Valmistusohje

1. Huuhtele retiisit ja leikkaa ne neljään osaan.

2. Sekoita kulhossa keskenään retiisit, öljy ja puolikkaan sitruunan mehu. Murenna joukkoon fetajuusto ja sekoita.

3. Viimeistele salaatti revityillä mintunlehdillä.

X