Sieni-perunarösti
Sienillä höystetyt perunaröstit paistetaan meheviksi pannulla. Tarjoa röstit sellaisenaan tai liharuokien lisukkeena.
Ainekset
- sieniä oman valinnan mukaan
- 1 kg perunaa
- 200 g sipulia
- suolaa
- mustapippuria
- 4 kananmunaa
paistamiseen:
- voita tai öljyä
Valmistusohje
Pilko sienet. Raasta perunat ja hienonna sipuli. Sekoita sienet, peruna- ja sipuliraaste ja kananmuna kulhossa. Mausta suolalla ja pippurilla.
Paista ohuita, pyöreitä kakkusia pannulla tai ohukaispannussa sen verran, että pinta saa kauniin värin. Kypsennä lopuksi uunissa.
Vinkki: voit lisätä perunaraasteen joukkoon myös muita juureksia, kuten porkkanaa.
Ohje: Markku Laihonen, www.fasaanitila.net
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous