Reseptit

Sieni-perunarösti

Sienillä höystetyt perunaröstit paistetaan meheviksi pannulla. Tarjoa röstit sellaisenaan tai liharuokien lisukkeena.

Teksti:
Inga Aaltonen
Kuvat:
Seppo Saarentola

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

10

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • sieniä oman valinnan mukaan
  • 1 kg perunaa
  • 200 g sipulia
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 4 kananmunaa

paistamiseen:

  • voita tai öljyä

Valmistusohje

Pilko sienet. Raasta perunat ja hienonna sipuli. Sekoita sienet, peruna- ja sipuliraaste ja kananmuna kulhossa. Mausta suolalla ja pippurilla.

Paista ohuita, pyöreitä kakkusia pannulla tai ohukaispannussa sen verran, että pinta saa kauniin värin. Kypsennä lopuksi uunissa.

Vinkki: voit lisätä perunaraasteen joukkoon myös muita juureksia, kuten porkkanaa.

Ohje: Markku Laihonen, www.fasaanitila.net

 

X