Sitruunainen paputahna
Paputahna sopii hyvin kastikkeeksi vaikkapa kasvispihveille, mutta on erinomainen dippi myös kasvistikuille. Sitruuna antaa raikkaan pirteän säväyksen.
Ainekset
Sitruunainen paputahna
- 1 prk (230 g) kypsiä valkopapuja
- 1 (n. 1/2 dl) sitruunan mehu
- 1 valkosipulinkynsi
- 4 rkl oliiviöljyä
- 1 tl hunajaa
- 1/2 tl suolaa
Valmistusohje
Sitruunainen paputahna tehdään helposti näin:
1. Valuta pavut lävikössä. Mittaa kaikki ainekset korkeaan kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi.
2. Tarjoa paputahna esimerkiksi kukkakaalipihvien kera.
Katso myös: Hummus – kikhernetahna
Katso myös Kotiliesi.fi: Tahnat, dipit ja kastikkeet – näillä ohjeilla saat arkiruokaan hetkessä uutta makua
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous