
Täysjyväpinaattiletut ja kalatäyte
Pinaattiletut ovat koko perheen suosikkiruokaa. Tarjoa itse tehdyt pinaattiletut mehevän kalatäytteen kera.
Itse tehdyt pinaattiletut eivät koskaan petä!
Ainekset
- 2 kananmunaa
- 5 dl maitoa tai vettä
- 1 rkl öljyä
- 3 dl täysjyvävehnäjauhoja
- 150 g pakastepinaattia
- 1 tl suolaa
Paistamiseen:
- margariinia tai voita
Lisäksi:
- 300 g perattua kypsää kalaa (esim. savukalaa)
- 2 dl pakasteherneitä
- 1-2 dl kermaviiliä
- silputtua tilliä
Valmistusohje
1. Sekoita munat ja neste keskenään. Lisää jauho ja öljyt ja sekoita taikina tasaiseksi.
2. Jos haluat paistaa alle 1-vuotiaalle pari omaa lettua, ota tässä vaiheessa erilleen 1 dl taikinaa.
3. Lisää taikinaan sulatettu pinaatti ja suola. Kuumenna nokare rasvaa isolla ohukaispannulla ja paista letut.
4. Tarjoa lettujen kanssa kalaa, herneitä ja kermaviiliä joko erikseen tai tahnaksi sekoitettuna.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous