Täytetty naudanfilee
Täytä naudanfileerulla pestokastikkeella ja kasvissuikaleilla.
Ainekset
- 1 kg naudan ulkofileetä
- 1 pkt (170 g) pekonia
täyte:
- 1 tl meri- tai mineraalisuolaa
- rouhittua mustapippuria
- 1 dl pestoa
- 1-2 lehtisellerinvartta
- 1 porkkana
- 1 paprika
Valmistusohje
Puhdista filee ja leikkaa se terävällä veitsellä ohueksi levyksi. Levitä pekoniviipaleet folion päälle ja nosta levy niiden päälle. Mausta lihalevy suolalla sekä mustapippurilla ja levitä pesto päälle.
Leikkaa lehtisellerinvarret pitkiksi, ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja suikaloi porkkana. Huuhdo ja halkaise paprika. Poista siitä kanta sekä siemenet ja suikaloi paprikanpuolikkaat. Levitä kaikki kasvissuikaleet peston päälle.
Kääri levy rullalle ja taita folio tiiviiksi paketiksi rullan ympärille. Ummista myös päät hyvin.
Pane käärö ritilälle ja grillaa 30–45 minuuttia silloin tällöin käännellen, jotta liha kypsyy tasaisesti. Anna rauhoittua hetki. Avaa folio ja leikkaa liha tarjolle.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous