Reseptit

Valkosipuli-parmesaanispagetti

Valkosipuli-parmesaanispagetti on pikaruokaa parhaimmillaan. Kastike valmistuu pastan kiehuessa ja ainekset löytyvät varmasti jo valmiiksi kaapistasi.

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Tommi Tuomi

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Valkosipuli-parmesaanispagetti:

  • 400 g spagettia
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 3 rkl hienonnettua persiljaa
  • 50 g parmesaania raastettuna

Valmistusohje

Valkosipuli-parmesaanispagetti tehdään helposti näin:

1. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan napakan kypsäksi. Valuta lävikössä.

2. Kuumenna oliiviöljy paistinpannulla ja kuullota valkosipulit pehmeäksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

3. Sekoita joukkoon persilja ja valutettu pasta. Kääntele maut sekaisin ja jaa pasta lautasille.

4. Viimeistele valkosipuli-parmesaanispagetti parmesaaniraasteella.

Katso myös: Parhaat pastareseptit! Oletko jo testannut näitä 10 helppoa, nopeaa ja ihanan maukasta pastaa?

Katso myös Kotiliesi.fi: Keitä pasta kuin italialaiset – kiinnitä huomiota näihin 3 kohtaan

X