Valkosipuli-parmesaanispagetti
Valkosipuli-parmesaanispagetti on pikaruokaa parhaimmillaan. Kastike valmistuu pastan kiehuessa ja ainekset löytyvät varmasti jo valmiiksi kaapistasi.
Ainekset
Valkosipuli-parmesaanispagetti:
- 400 g spagettia
- 3 rkl oliiviöljyä
- 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- suolaa
- mustapippuria
- 3 rkl hienonnettua persiljaa
- 50 g parmesaania raastettuna
Valmistusohje
Valkosipuli-parmesaanispagetti tehdään helposti näin:
1. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan napakan kypsäksi. Valuta lävikössä.
2. Kuumenna oliiviöljy paistinpannulla ja kuullota valkosipulit pehmeäksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
3. Sekoita joukkoon persilja ja valutettu pasta. Kääntele maut sekaisin ja jaa pasta lautasille.
4. Viimeistele valkosipuli-parmesaanispagetti parmesaaniraasteella.
Katso myös: Parhaat pastareseptit! Oletko jo testannut näitä 10 helppoa, nopeaa ja ihanan maukasta pastaa?
Katso myös Kotiliesi.fi: Keitä pasta kuin italialaiset – kiinnitä huomiota näihin 3 kohtaan
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous