Valkosuklaavaahtoa ja marenkeja
Pehmeä valkosuklaavaahto ja makeat marengit saavat raikkautta tuoreista marjoista.
Ainekset
- 100 g valkoista suklaata
- 125 g mascarponea tai muuta maustamatonta tuorejuustoa
- ½ dl sokeria
- 1 rkl vaniljasokeria
- 1 dl vaahtoutuvaa vanilliinikastiketta
- pieniä marenkeja
- 4 dl tuoreita marjoja
- minttua tai sitruunamelissaa
Valmistusohje
Sulata ja jäähdytä suklaa. Mausta tuorejuusto sokerilla ja vaniljasokerilla. Vatkaa vanilliinikastike kovaksi vaahdoksi. Sekoita sulatettu suklaa ja vanilliinivaahto tuorejuuston joukkoon.
Pane jälkiruokamaljoihin kerroksittain marenkeja, marjoja ja valkosuklaavaahtoa. Koristele kokonaisilla marjoilla ja mintulla tai sitruunamelissalla
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous