Appelsiinimojo
Ainekset
- 2 keltaista paprikaa
- 1 keltainen chili
- 1 valkosipulinkynsi
- 2 vaaleaa leipäviipaletta ilman kuoria
- 2 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
- 2 tl vaaleaa siirappia
- 0.5 dl vastapuristettua appelsiinimehua
- 1 tl suolaa
- 0.5 tl juustokuminaa
- 3 rkl oliiviöljyä
Valmistusohje
1. Pese ja halkaise paprikat ja poista sisukset. Halkaise chili ja poista siemenet. Paloittele paprikat tehosekoittimeen chilin, valkosipulinkynnen, leipäviipaleiden, viinietikan, siirapin, appelsiinimehun ja mausteiden kanssa.
2. Soseuta seos tasaiseksi ja lisää öljy ohuena nauhana.
3. Käytä esimerkiksi dippikastikkeena uusille perunoille tai vihanneksille.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous