Helppo rapusalaatti
Rapusalaatti sopii lisukkeeksi paahtoleivän päälle. Tilli ja sitruuna antavat salaattiin loistavaa makua!
Ainekset
- 10 ravun lihat
- 2 avokadoa
- 1 varrellinen sipuli
- 1 nippu tilliä
- 1 dl majoneesia
- puolikkaan sitruunan mehu
- 2 tl dijoninsinappia
- 1 tl tomaattipyreetä
- suolaa
- valkopippuria
- salaatinlehtiä
Valmistusohje
Helppo rapusalaatti maistuu sekä leivän päällä että sellaisenaan.
1. Jätä muutama ravunpyrstö koristeeksi, ja hienonna loput ravunlihat. Halkaise avokadot. Poista niistä kivi ja kuoret. Kuutioi avokadonpuolikkaat. Hienonna sipuli ja tilli.
2. Sekoita majoneesin joukkoon sitruunamehu, sinappi ja tomaattipyree. Mausta seos maun mukaan suolalla ja valkopippurilla.
3. Sekoita hienonnetut aineet kastikkeen joukkoon.
4. Suikaloi salaatti ja levitä suikaleet lautasille. Nosta rapusalaatti kekoina salaatinlehtien päälle. Koristele annokset ravunpyrstöillä ja tillillä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous