Inkiväärisangria
Inkivääriolut ja punaviini muodostavat maistuvan loppukeäisen makuyhdistelmän mansikoiden ja appelsiinin kanssa.
Ainekset
- 2 appelsiinia
- 1 l mansikoita
- 1/2 dl ruokokidesokeria
- 2 tlk inkivääriolutta
- 1 plo punaviiniä
- reilusti jäitä
Valmistusohje
1. Purista toisesta appelsiinista mehu isoon lasikannuun tai -maljaan.
2. Pese toinen appelsiini huolellisesti ja leikkaa viipaleiksi. Puhdista mansikat. Laita mansikat ja appelsiiniviipaleet kannuun. Lisää myös sokeri.
3. Kaada päälle inkivääriolut ja punaviini. Sekoita niin, että sokeri sulaa.
4. Täytä kannu jäillä ja tarjoile.
Vinkki! Inkiväärisangria toimii hyvin myös kuumennettuna ja glögin tapaan tarjoiltuna. Jätä silloin mansikat ja jääpalat pois.
Sangrian voi valmistaa myös näin:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous